"Бисквитките" правят живота ни приятен, нали? Те ни помагат да подобряваме нашия Уебсайт, за да бъде по-удобен и лесен за вас. Натискайки бутона "Съгласен съм", вие се съгласявате с нашите условия.
Прочетете ги тук.
Съгласен съм
Реклама и Печат !

Дигитален печат

Дигиталният печат е техника за пренасяне на дигитални изображения върху разнообразни като форма и материал обекти за печат. Една от неговите силни страни е липсата на ограничение по отношение на цветовете, които ще бъдат изобразени върху вашите рекламни артикули. Отпечатъкът е пълноцветен, а използваните мастила имат добра покривност.

Дигиталният печат се използва за поставяне на фирмени лога, надписи, изображения или мотиви върху различни по форма, размер и материал на производство продукти. В това число влизат различни пластмаси, плексиглас, дърво, метал, стъкло, кристал, алуминий, неръждаема стомана, камък, месинг, каучук, керамика, кожа, полистирен (стиропор), картон, винил, карбон, CD и DVD дискове и много други. По-отношение на формата на рекламните сувенири, те могат да бъдат плоски или ротационни. Освен рекламни материали с традиционна форма като запалки, USB флаш памети, преносими батерии и пр. ние предлагаме и брандиране с дигитален печат за химикалки, моливи и др.

За получаване на отличителни резултати с дигитален печат ние използваме оборудване от най-висок клас: Mimaki UJF-3042-HG.

Предимства
Дигиталният печат е изключително удобен и ефикасен при печатането на малки до средни тиражи, тъй като не изисква предварително изготвяне на клишета и подготовката на машината е по-лека, спрямо други видове печат.
Препоръчваме
Цената се определя
  • Фиксирана цена на брой
Специално от Призма за вас
Дигиталният печат е добра опция за изпълнение на вашите експресни поръчки – без да има нужда от клишета и с относително кратко време за съхнене на мастилата.
Ето какво сме изработвали