За нас

Какво предлагаме:
Изцяло сме фокусирани върху вноса и изработката на рекламни материали и сувенири. При нас ще откриете както ексклузивни марки, така и артикули с най-добро съотношение цена/качество на пазара у нас.Повече от 27 години ние развиваме своята печатна и складова база, както и обогатяваме портфолиото от над 5000 продукта.
Опит и иновации:
Благодарение на дългогодишния си опит и затоврен цикъл - от идея до готов продукт, ние често сме предпочитан партньор от компаниите у нас и в западна Европа. Един от най-ценните ни активи, който ни отличава от конкуренцията, е нашият екип от изключителни професионалисти.
Собствена печатна база:
За професионалното брандиране на всякакви типове рекламни сувенири, независимо от тяхната форма, размер или материал на обработка, можете да разчитате на нас. Модерно оборудваната ни печатница е гаранция за качество, кратки срокове и конкурентни цени. Повече за видовете печат на рекламни материали.
Официален представител:
Изключителен представител за България на Senator
Нашите клиенти за нас
4.8
97 ревюта
Венета Пенчева
Преди 5 години
Много коректни, отзивчиви служители! Качествена изработка на всички възложени поръчки! Препоръчвам!
Intercultural Cooperation
Преди 1 годинa
Голям избор на рекламни материали - раници и чанти, торбички, тениски, химикалки... пълен набор от продукти за успешна рекламна кампания. Добри цени и разнообразни опции за брандиране.
Kristina Zografska
Преди 1 годинa
Благодарим на рекламна агенция Призма! Отлично качество на рекламни материали и печат.
Виж още оценки