"Бисквитките" правят живота ни приятен, нали? Те ни помагат да подобряваме нашия Уебсайт, за да бъде по-удобен и лесен за вас. Натискайки бутона "Съгласен съм", вие се съгласявате с нашите условия.
Прочетете ги тук.
Съгласен съм
Реклама и Печат !

За рекламна агенция Призма

Повече от 20 години опит...

Рекламна агенция Призма е един от пионерите в производството, разпространението и печата на рекламни материали на българския пазар. Компанията е установена през 1994 г. и за следващите повече от 20 години не спира да се развива, расте и да подобрява набора от предлагани услуги на пазара. Нашият стремеж винаги е бил и продлъжава да бъде да бъдем все по-добри парньори за вас – нашите клиенти.

Практични и ефективни

Нашата мисия…

Да изработим практични и ефективни рекламни материали, вписващи се в концепцията на всеки един клиент. Ние ще бъдем до вас във всеки момент на вашата поръчка и никога няма да ви откажем професионална консултация или съвет при избора на най-подходящия рекламен сувенир за вас.

Оборудване от най-висок клас

За да можем своевременно да ви предложим брандиране с най-високо качество, техническото оборудване, суровините и професионалния опит са три от определящите фактори.

  • В рекламна агенция Призма сме изградили екип от печатари с дългогодишен опит, отлично познаване на всички тънкости на бранша и използвани техники на печат.
  • Мастилата, чрез които отпечатваме вашите фирмени надписи, лога и изображения са с най-високо качество и отговарят на всички екологични норми на пазара на рекламни материали.
  • Печатницата ни разполага с модерни машини от най-висок клас на реномирани производители на професионална техника за печат.

Разгледайте всички видове печат върху рекламни материали, които предлагаме.

Още за Призма...

Рекламна агенция Призма е официалният представител за България на немската компания за химикалки и аксесоари Senator

Официален представител за България на TH Clothes – рекламни тениски и текстил с най-добро съотношение цена/качество.

Член на професионалната организация PSI – Promotional Products Service Institute
PSI номер – 12 232

Ние сме на разположение
При допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нашите специалисти, които ще бъдат до Вас и ще Ви помогнат във всеки етап на Вашата поръчка.