"Бисквитките" правят живота ни приятен, нали? Те ни помагат да подобряваме нашия Уебсайт, за да бъде по-удобен и лесен за вас. Натискайки бутона "Съгласен съм", вие се съгласявате с нашите условия.
Прочетете ги тук.
Съгласен съм
Реклама и Печат !

Каталози с рекламни материали

Представяме Ви каталози с висококачествени рекламни артикули, с възможност за печат на вашето лого или слоган. Артикули се поддържат на склад. Разполагаме със собствена печатна база. При направена поръчка нашите клиенти получават визуализация на артикула, преди печат. Предлаганите артикули са подходящи за различни събития като – семинари, изложения, обучения и други.
Brandar 2019

Актуалният за сезон 2018/20189 каталог Brandar. Всички рекламни сувенири в него са на склад.

Каталог Senator 2019

Eдин от най-старите производители на химикалки в света. Ние сме официалният представител.

Каталог Macma 2019

Част от рекламните материали се поддържат на склад при нас, а всички останали могат да бъдат доставени без допълнително оскъпяване. Ежеседмично се прави внос, като всички поръчки до вторник се доставят следващия вторник. Проверете актуалните наличности на всички сувенири от този каталог, натискайки бутона по-долу!

Каталог TH Clothes 2019

Рекламна агенция Призма е официален представител на TH Clothes за България. Марка, известна с най-доброто съотношение между цена и качество на пазара на рекламни тениски. Поддържаме тениски на склад.

Каталог Hiidea 2018

От този каталог поддържаме част от рекламните артикули на склад, а за останалите необходимото време за доставка е до 6 работни дни. Проверете актуалните наличности на всички продукти от този каталог, натискайки бутона по-долу!

Каталог Cool 2019

Рекламните материали от този каталог се доставят в рамките на 6-7 работни дни. Проверете актуалните наличности на всички продукти от този каталог, натискайки бутона по-долу!

Каталог More than gifts 2019

Рекламните материали от този каталог се доставят в рамките на 6-7 работни дни.

Promotion Tops 2019

Богато разнообразие на рекламни сувенири със доказан произход и сертификати за качество

Excursion 2019

Кратък срок за доставка на рекламните материали от този каталог от 3 до 5 раб. дни. Баланс между цена и качество