"Бисквитките" правят живота ни приятен, нали? Те ни помагат да подобряваме нашия Уебсайт, за да бъде по-удобен и лесен за вас. Натискайки бутона "Съгласен съм", вие се съгласявате с нашите условия.
Прочетете ги тук.
Съгласен съм
Реклама и Печат !

Печат на рекламни материали

Рекламна агенция Призма е специализирана в печата на най-разнообразни рекламни материали. В това число влизат сувенири с различна форма, размер, предназначение и материал на изработка. Богатата гама от предлагани продукти, съчетана с професионална изработка на рекламни сувенири ни прави предпочитан и надежден партньор.

Ние сме специализирани в предлагането на най-търсените техники за печат на пазара. Така гарантираме правилното отпечатване на вашите фирмени лога, надписи, послания или изображения. Технологията за печат, която ще използваме зависи както от вашите предпочитания, така и от техническите характеристики на избрания от вас рекламен сувенир.

Ако имате визия за вашите рекламни материали, но не сте сигурни как можете да осъществиете идеята си, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще отговорим на всички ваши запитвания и въпроси, свързани с печата на рекламни артикули.

Дигитален печат

Дигиталният UV LED печат има голяма област на приложение спрямо различните видове медии, постига отлична устойчивост и високо качество на отпечатъка върху пластмаса, плексиглас, дърво, метал, стъкло, кристал, алуминий, неръждаема стомана, камък, месинг, каучук, керамика, кожа, полистирен (стиропор), картон, винил, карбон, CD и DVD дискове и много други.

Виж повече
Тампонен печат

Тампонният печат е подходящ за отпечатване върху разнообразни предмети и повърхности, различни по вид и големина. Най-често се прилага при надписването на химикалки, запалки, ключодържатели, преносими батерии, флашки и др.

Виж повече
Ситопечат

Ситопечатът е една от най-гъвкавите технологии за печат, позволяваща нанасянето на мастила върху разнообразни по вид материали – хартия, картон, текстил, пластмаса, стъкло, дърво и други. Основно характерна черта и същевременно предимство на ситопечата са високата покривност на мастилата, тяхната издръжливост и плътността на отпечатъка.

Виж повече
Трансферен термо печат

Трансферният печат по своите качества не се отличава значително от директния ситопечат. Основното му предимство идва от възможността да бъдат отпечатани трудни промазани материи, готови спортни облекла и др. изделия от текстил. Най-често продуктите, които печатаме посредством този метод са шапки, чадъри, раници, конферентни чанти и чанти за лаптоп.

Виж повече
Офсетов печат

Офсетовият печат е един от най-разпространението използвани методи. Намира приложение при отпечатване на каталози, брошури, менюта, календари, тефтери и други.Като предимство и същевременно недостатък е изискването за големи тиражи, които трябва да бъдат отпечатвани. От една страна при големи бройки разходите биват оптимизирани, но пък късите тиражи са изключително нерентабилни.

Виж повече
Лазерно гравиране

Лазерното гравиране е изключително качествен и устойчив метод за брандиране на рекламни артикули. Процесът на гравиране включва повтарящо се премахване на част от слоя на повърхността на артикула. Възможните материали, които могат да бъдат гравирани са разнообразни – метал, дърво, кожа, стъкло и др.

Виж повече