21.01 лв.
23.34 лв.
Химикалка Senator Carbon Line
Виж повече
34.47 лв.
36.28 лв.
Раница за лаптоп GRAPHS
Виж повече
20.57 лв.
21.65 лв.
Раница за лаптоп от полиестер с два странични джоба
Виж повече
51.55 лв.
54.26 лв.
Раница за лаптоп Adventure
Виж повече

Рекламна агенция “Призма” провежда регулярни промоции за част от наличните рекламни материали в продуктовия си каталог. За да осигурим по-голямо удобство на нашите клиенти, в тази категория на нашия сайт селектираме всички продукти, които към този момент се предлагат на намалени цени. Всички те могат да бъдат професионално брандирани с вашето фирмено лого или слоган.

Цените на рекламните материали зависят от множество фактори, затова много често те са променливи. Покупката на рекламни материали на промоция има своите ключови предимства, независимо дали ще ги използвате за лични, или професионални цели. Най-голямото от тях, разбира се, е изгодността на сделката - купувате повече за по-малко пари.

Навярно много потребители смятат, че щом даден продукт се предлага на по-ниска цена, той или е некачествен, или събира прах в склада и е необходимо да бъде “изчистен”. Истината е, че това не е така. С провеждането на периодични промоционални кампании за разнообразни категории рекламни материали агенция “Призма” цели да предложи достъпност за максимално широка потребителска група.

Макар че винаги се стараем да предлагаме на нашите клиенти най-добрите цени за единица рекламен продукт, в този раздел селектираме тази част от тях, които са на още по-ниски цени. Представянето на вашата марка на различни видове корпоративни събития, промоционални кампании или какъвто и да било тип събития, в които се налага рекламата на бранда е да е максимално професионално издържана, е възможно, независимо от това с колко ограничен бюджет за реклама разполагате.


Ниската цена далеч не означава, че предлаганият от нас артикул е с по-ниско качество. Предложенията ни за рекламни материали на намалени цени са отличният начин да получите висококачествен продукт, който се вписва в рекламния ви бюджет, без да ви затруднява излишно.


Част от основната дейност на рекламна агенция “Призма” е да обновява периодично своя раздел с промоции, като веднъж месечно публикуваме своите предложения за рекламни артикули, валидни за съответния календарен месец. На промоционална цена се предлагат различни категории рекламни артикули.

Рекламни материали с ниска цена ще откриете както на едни от най-търсените на пазара продукти, така и на някой луксозни рекламни материали. Част от промоциите на тази страница много често са и напълно нови за нашия пазар рекламни материали. Всички промоционални предложения са валидни до изчерпване на определените количества.

Промоционалните ни продукти имат за цел да предоставят на бизнеса широк набор от оптимални решения в изпълнението на планирани промоционални активности. Рекламните материали, предлагани на ниски цени, са подходящи за фирми, които разполагат със силно ограничени бюджети за реклама, но не биха искали да правят компромис по отношение на качеството.

Виж повече