"Бисквитките" правят живота ни приятен, нали? Те ни помагат да подобряваме нашия Уебсайт, за да бъде по-удобен и лесен за вас. Натискайки бутона "Съгласен съм", вие се съгласявате с нашите условия.
Прочетете ги тук.
Съгласен съм
Реклама и Печат !

Тампонен печат

Тампонният печат е печатен метод, който позволява пренасянето на двуизмерни изображения върху триизмерни обекти. Той се отличава с добро качество по отношение на разделителната способност, което позволява правилното възпроизвеждане на дребни детайли. Сред силните страни на тази техника за печат е оптимизираната цена при масово производство и високата производителност. Така имаме техническата възможност да отпечатаме голям брой рекламни материали за кратък период от време.

Тампонният печат е подходящ за отпечатване върху разнообразни предмети и повърхности, различни по вид и големина. Най-често се прилага при надписването на химикалки, запалки, ключодържатели, преносими батерии, флашки и пр. Промишлени изделия като кутии, циферблати, бутони и клавиатури също се отпечатват с тази технология.

Тампонният печат се състои от 3 задължителни елемента: клише (метална пластина), силиконов тампон и мастило. Всяко ново изображение и цвят изисква изработката на ново клише и допълнителна подготовка на машината преди преминаване към масово производство.

Предимства
Тампонният печат работи в изключително висока резолюция, което позволява отпечатването на фини елементи. Ако искате да отпечатате сложен дизайн в няколко цвята тамонният печат е един от най-надеждните методи.
Препоръчваме
Цената се определя
  • Брой на отпечатваните артикули
  • Брой на цветовете
  • Брой изображения на различни позиции
Специално от Призма за вас
Ние запазваме вашите клишета за период от 6 месеца. Така при повторна поръчка за същия период от време няма да ви начислим такса за настройка на машината или производство на нови клишета.
Ето какво сме изработвали