Какъв сенник за кола да изберете за вашата рекламна кампания?


Вашата компания има нужда от ефективна реклама, независимо дали навън вали сняг и дъжд, или пък слънцето грее ярко. Толкова ярко, че през лятото дори може да предизвика дискомфорт по време на шофиране или загряване на колата дотолкова, че вътре да не се стои.

Днес има редица полезни артикули за защита на автомобила от жаркото слънце, а те могат да се превърнат в атрактивен аксесоар, с който да промотирате своя бизнес. Като предприемчив бизнесмен бихте могли да направите така, че марката ви да бъде видима дълго време, при това на много и различни места.

Както може би се досетихте, става въпрос за сенник за кола. Какъв сенник да изберете и как да го направите по най-правилния начин? Какви са предимствата на този рекламен продукт? Отговорите събрахме в следващите редове.

Сенник за кола – идеалният подарък за всеки шофьор

Сенниците за кола са масово използвани аксесоари за осигуряване на комфорт на пътуващите и защита на купето на автомобила през най-горещите летни дни. Всеки шофьор има нужда от такъв тип аксесоар, а вашият бизнес може да му го осигури, като едновременно с това се рекламира особено успешно.

Той е практичен и лесен за употреба

Ако има рекламен продукт, за който да сте сигурни, че ще влезе в употреба, а няма да остане забравен в гаража и/или багажника на колата, то сенникът за кола е точно такъв. Брандираният сенник за кола се отличава със своята практичност и е лесен за употреба. Той се поставя лесно на предното, задното или страничните стъкла и възпрепятства навлизането на слънчевите лъчи в купето.

Осигурява дългосрочна видимост на фирменото ви лого

огато бива брандиран стилно и рекламата му не е твърде натрапчива, полученият сенник за кола ще предостави дългосрочна експозиция на марката – както по време на движение на автомобила, така и при продължителния му престой. Брандираният сенник за кола може да бъде подарен по време на специално организирани корпоративни събития (томболи, конкурси и други) или в рамките на масова рекламна кампания.

Видове сенници за кола

Сенниците за кола, даващи възможност за брандиране, могат да бъдат два основни вида.

Сенник за предното стъкло

Този тип сенник за кола е предназначен за защита на купето на автомобила по време на престой на паркинг, пред дома и/или където и да било другаде. Предлагат се два основни варианта: полиестерен сенник за кола и алуминиев сенник за кола. Разликата е в типа материал, използван за изработката му. И двата вида осигуряват оптимална защита от слънцето и могат да бъдат успешно брандирани с лого или послание по избор на клиента.

Щори за странични стъкла

Те са предназначени да осигурят високи нива на комфорт по време на пътуване. Осигуряват експозиция на марката ви, дори и по време на движение на автомобила. Обикновено се поставят на задните странични стъкла, за да пазят сянка на пътуващите. Помагат и за по-доброто охлаждане на автомобила, тъй като минимизират топлината, навлизаща отвън.

Как да изберете сенник за кола за вашата рекламна кампания?

Можете да се спрете на единия и/или на двата вида, в зависимост от това с какъв рекламен бюджет разполагате или какво конкретно бихте искали да предложите.

Какъв тип сенник за кола предпочитате?

Както стана ясно, можете да избирате между полиестерен сенник за кола и алуминиев сенник за кола. Алуминиевите са по-скъпи, но по-издръжливи, в сравнение с полиестерните им аналози. Последните са една идея по-евтини, което предполага и направата на по-голяма поръчка за същия бюджет.

Какво ще брандирате на тях?

Предвид голямата си площ, сенниците за кола могат да бъдат брандирани от край до край (използва се цялата им площ) или да се брандира само логото на фирмата в определена позиция. При цялостно брандиране рекламата ви ще бъде максимално въздействаща, но трябва да се внимава, за да не стане твърде натрапчива. При отпечатване само на лого в конкретна позиция ще спестите средства, предвид по-малкия обем от цвят и графични елементи, които ще се изобразяват.

Колко време е нужно за брандиране?

Изработката на сенници за кола зависи от рекламната агенция, с която ще работите. Добре е да предвидите срок от порядъка на минимум между 8 и 10 дни, за да бъдете спокойни, че сенниците ще са при вас навреме.

Разгледайте нашите предложения за сенници за кола

Stanislav Dimitrov

Автор на редица статии за рекламни сувенири и маркетинг. Вярващ, че рекламните артикули са нещо повече от "задължителните маркетингови разходи".

You may also like

Коментарите са заключени за тази статия.