Обзор на сезон 2018 – как се справихме с изработката на рекламни материали


Изминалият сезон бе емблематичен за нашата компания поради няколко прични, които бихме искали да сподели с вас с настъпването на 2019 г.

Номер 25

Изминалият сезон беше номер 25 в историята на Призма.
25 сезона развитие, нови клиенти, нови партньорства, нови продукти, нови услуги… Но вместо да се фокусираме върху новото, макар и интригуващо, в следващите редове искам да обърна внимание на “старото”.
Историята на нашата компания до голяма степен е изградена върху дългогодишните партньорства, лоялните клиенти и сплотения екип професионалисти. Тези три елемента са не просто в основата на Призма – те са Призма.
Благодарим на нашите клиенти за доверието!
Благодарим на нашия екип за старанието и всеотдайноста!

Растеж

Стабилният ръст в продажбите отново е налице, но по-важната метрика за нас е положителната обратна връзка от вас – нашите клиенти. Всяка година се допитваме как се справяме и какво можем да подобрим що се отнася до предлаганите услуги и продукти. Бяхме си заложили два осовни приоритета – да подобрим обслужването и качеството на продуктите.
Резултатите определено отразяват нашето старание да намираме бързо решение на всички ваши запитвания и и да ви предоставяме максимално точна и ясна информация.

Семинар с международно участие

За втора поредна година организирахме семинар с участието на представители на наши основни международни партньори. Събитието бе организирано като презентация и дискусия на тема тенденциите в рекламните материали за 2018.

Нов бранд рекламни материали – Брандар

Ежегодният ни каталог със селекция от рекламни материали и услуги вече е с ново име – Брандар / Brandar.
Промяната, обаче, е много повече от име, тя се изразява в нова посока.
С Брандар положихме началото на трансформирането на познатия рекламен артикул от предмет, в изживяване за крайния му получател.

2019

С радост приветстваме 2019 и вярваме, че с предостоящите НОВОвъведения ще бъдем един по-добър и по-надежден партньор за вас и вашите клиенти.
Stanislav Dimitrov

Автор на редица статии за рекламни сувенири и маркетинг. Вярващ, че рекламните артикули са нещо повече от "задължителните маркетингови разходи".

You may also like

Коментарите са заключени за тази статия.