Продължаваме да работим – дистанционно и със засилени мерки за безопасност


Скъпи клиенти и партньори, на първо място целият екип на Призма ви призвова да спазвате максимално препоръките на властите, да се грижите за себе си и най-вече за близките си хора. Създалата се ситуация е критична и не бива да бъде подценявана.

Нека загърбим собственото си недоволство и помислим за хората, които можем да застрашим – спазвайте препоръчаната социална дистанция!

Нека покажем и докажем, че сме по-силни и по-мобилизирани граждани на Европа.

Работим дистанционно! Офисът ни на ул. Враня 32 е затворен!

Полагаме сериозни усилия да реорганизираме начина на работа на нашия административен и търговски отдел.

Колегите са на ваше разположение и отговарят на своите служебни телефони и мейли.

Обработката на поръчки, документация, визуализации и всичко останало продължава. Единствената разлика е, че офисът ни е затворен.

Печантната ни база работи при затворени врати!

Печатната и складовата ни база функционират при засилени мерки за безопасност. Прилагат се всички препоръчителни мерки за опазването на здравето на нашия екип. Достъпът на външни лица е забранен, като получаването на вашите поръчки ще става  с куриер или на рампата за товаро-разтварна дейност без директен контакт с колегите в склада. Колегите, които отговарят за вашите поръчки, ще ви информират и организират получаването на стоката.

Stanislav Dimitrov

Автор на редица статии за рекламни сувенири и маркетинг. Вярващ, че рекламните артикули са нещо повече от "задължителните маркетингови разходи".

You may also like

Коментарите са заключени за тази статия.