7 тенденции за тениските през 2017 г.


7 тенденции за тениските през 2017 г.

според AGENDA (най-творческото и креативно събитие за мода в света)

Ако се замисляте за свой собствен бранд, част сте от модната индустрия или чисто и просто искате да си поръчате рекламни тениски, но не сте сигурни за дизайна- тази статия е за вас.

Научете кои са най- популярните дизайни за тениска и използвайте знанията за да популяризирате бранда си.
Едноцветния печат винаги е на мода – тук няма да изненадаме никого

 

тенденции за тениски

В рекламния бизнес се говори много за това че опростения дизайн от един цвят за печат винаги върши работа. Нека вземем за пример едноцветните тениски, особено тези с неутрален цвят ( като черно, бяло, сиво)- те се носят постоянно. Освен това са по-евтини, а същевременно се продават много. Класиката си е класика, не случайно.

Удобството винаги печели – освен дизайна е важно и удобството
Очевадно изработването на тениска със страхотен дизайн е от изключително голямо значение, но не пренебрегвайте и удобството, от което се впечатлява всеки клиент. Добре изглеждащата тениска ще привлече вниманието, но това, което ще накара хората наистина да я облекат е комфортът, който им доставя. Това ще накара всеки доволен клиент да се върне отново при вас. Ако търсите удобна тениска, то със сигурност изработените от полу пениран памук биха ви харесали най-много. Ето и пример ( тениска Luanda) : 

 

тенденции за тениски

 

 Гардиент

тенденции за тениски

 

Винаги сме били големи почитатели на гардиент печат. Той е лесно забележим, творчески и креативен, което със сигурност ще отличава тениската ви от тези на другите. Обикновено се използват близки цветове и нюанси, а мястото на печата е горе в ляво. В съвремието това е един от най-разпостранените дизайни на тениски сред младите.
Поп култура – винаги популярна

Хората купуват тениски, с които се идентифизират. Добре изглеждащият дизайн е едно нещо, но чудесен дизайн с нещо, с което хората се идентифицират и биха искали да промотират- това издига бранда ви на едно по-високо ниво. EVERYBODYSKATES са страхотен пример за това. Те създават тениски  с дизайн съчетаващ поп и скейт култура, което се купува масово от младото поколение. Един от нашите фаворити е  Майкъл Джаксън каращ скейтборд.

Ето тук ще ви дадем и нашия бонус съвет: Известните личности винаги продават.

Обратно към 90те

 

90те се завръщат. Все по-често се забелязват тениски с неонови цветове, типични за 90те години.За това не се колебайте да импрозирате и да използвате такъв тип цветове.

Не се страхувайте да смесите няколко цвята

Смесването на няколко цвята определено е за смелите. Важно е да се прецени дали самите цветове са съвместими един с друг. Рискът е голям, но определено може да се получи един доста добър продукт, който да ви помогне да популяризирате бранда си и да сте една крачка пред конкурентите. Рискувайте.

Етикетите - винаги добра идея

Все по-модерни са тениските с етикети на странни места, или поне нетипични за класиците. Така например напоследък се забелязват все повече тениски с етикети стърчащи от дъното на артикула, ръкава или деколтето. Все по-често се забелязват подгъваеми етикети.

На самите етикети брандовете вече поставят посланията си, като колкото на повече места се повтаря текста- оказва се, че ефектът е по-голям.


Изберете модел тениска и дизайн спрямо вашите цели и  ни пишете, за да Ви направим перфектната тениска.

 

https://www.realthread.com

 

Stanislav Dimitrov

Автор на редица статии за рекламни сувенири и маркетинг. Вярващ, че рекламните артикули са нещо повече от "задължителните маркетингови разходи".

You may also like

Коментарите са заключени за тази статия.