Топ 5 рекламни сувенири за есенния сезон


Най-търсените и поръчвани рекламни сувенири за есенния сезон

На планина или море, когато сме на почивка е най-добре. Отпочинали, готови да се прехвърлим на друга вълна; работа, запретваме ръкави и стартираме подготовката по предстоящите за сезона активности. А за рекламните дейности никога не е рано да се подготвим.

Ако в следващите седмици в графика ви фигурират срещи с партньори и клиенти, семинари и какво ли още не, то сега е моментът да подберете арсеналa рекламни артикули за правилното си позициониране и през този сезон. В редовете по-долу предлагам предложения за рекламни материали, подходящи за всеки тип бизнес и бюджетни ограничения.

1. Рекламни календари 

reklamni-kalendari-2017

Причините да прибягваме до тях:

– възможността отпечатаният върху тях бранд да бъде пред погледа на притежателя им, което осигурява видимостта на отпечатъка през по-голямата част от ежедневието ни.

– подходящи рекламни материали за предстоящата година, с чиято помощ успешно да планираме работни срещи и активности, почивни дни и ваканции.

– богат избор; можете да се спрете на едносекционeн, трисекционен, тип пирамидка или джобен формат. И всеки един от тях може да бъде изработен по индивидуален дизайн за правилното фирмено персонализиране.

– отличен подарък за вашите партньори и клиенти; възприемани са благоприятно в тази им роля. В съзнанието на клиентите и партньорите ви те са, преди всичко, мил жест на благодарност за добре свършена работа и лоялност.

– те са рекламен артикул, който могат да си позволят не само големи компании, но и по-малки представители на бизнеса.

– ако целта ви е да пренесете бранда и в личното пространство на клиентите си, календарите са точният избор. Голяма част от хората ги използват в домовете си не само за да се информират за дата/ден, но и често отблязват върху тях важни събития, които да са пред погледа им, което осигурява видимост и на отпечатания бранд.

2. Химикалки

reklamni-himikalki-senator-plastmasovi-metalni
Не е случайно, че я наричат царицата на рекламните артикули. Причините за това са:

– оптимална комбинация на качество и достъпни цени. Напълно постижимо е да попаднете на качествената химикалка на добра цена.

– използваме химикалката чест, което предполага честата видимост и на отпечатания върху нея бранд.

– приложима във всяка сфера на дейност. Без значение към какво е ориентиран бизнесът ви, химикалката е целесъобразен рекламен артикул.
– богат избор на модели и цветове. Можете да се спрете както на напълно изчистен и семпъл модел химикалка, така и да предпочетете по-елегантен и изискан представител на тази група артикули.

– благоприятен избор за подарък. Брандирана, химикалката се превръща в отличен носител на марката ви, а в същото време и подходящ помощник в бизнес ежедневието.

3. Бележници и тефтери

reklamni-belejnici-tefteri-2017

Ако смятате, че времето на бележника е отминало, предлагам няколко доказателства, които оспорват това:

– честата употреба на бележника от страна на работещите. Това, от своя страна, предоставя отлична платформа отпечатаният бранд да бъде непосредствено пред погледа на притежателя на бележника, а и не само.

– разнообразие; бележниците се срещат с химикалка или без, на редове с дата/страница, с твърда подвързия и още.

– представата, която изгражда у притежателя й. Бележникът е възприеман като изискан аксесоар, подходящ и при избор на подарък.

– еко тематиката, която носи; еко бележниците се превръщат все повече в предпочитан вариант. Изборът ви на такъв модел за реализиране на рекламните ви активности би подсилила представата за вас като за екологично настроен бранд. В наши дни това прави силно впечатление

4. USB Flash памети

usb-flash-pameti

Този съвременен рекламен артикул е подходящ офис помощник и причините за това можем да открием в:

– не заемат големи площи, което ги прави удобни за съхранение в дамска чанта, портфейл или на ключодържател.

– макар малки на големина, могат да съхраняват огромно количество информация.

– подходящи за обмен на бизнес информация. Могат да бъдат вградени във визитната ви картичка, с което да пренесете част от информацията за бизнес дейността си и в джобен формат.

– това, че можем да пренасяме различна по вид информация, ги прави подходящ артикул

– разнообразни по своя дизайн; можете да изберете измежду дървена, във формата на кредитна карта, химикалка, ключ и какво ли още не. И всичко това в различни цветове и обем памет.

5. Самозалепващи листчетa

Samozalepvashti_listcheta_75x75_mm_AN11C

Нареждат се в днешната класация, защото:

– ги използваме за различни активности; бележки за напомняне или запис на информация, която ни изниква на момента, за записване на съобщение или украса в дома и офиса. Тази им многофункционалност е една от основните причини да бъдат предпочитани рекламни носители.

– намират се на една ръка разстояние; на бюрото до нас, самозалепващите листчета са ни винаги под ръка, което веднага подсказва, че й брандът, отпечатан върху тях, ще бъде така близо до партньора ви.

– възможности за брандиране по ваш избор; цветово гъвкави, което предполага достигане на желаната персонализация.

Ако намирате статията за полезна и интересна – споделете!

 

Stanislav Dimitrov

Автор на редица статии за рекламни сувенири и маркетинг. Вярващ, че рекламните артикули са нещо повече от "задължителните маркетингови разходи".

You may also like

LEAVE A COMMENT