5 Instagram профила за рекламни тениски


5 Instagram профила, които задължително трябва да следите, ако планирате да поръчате тениски по ваш дизайн. Независимо дали ще подарявате тениските като рекламен подарък или стартирате ваш бранд облекло, профилите по-долу са ценен източник на вдъхновение и полезна информация.

Real Thread


Нашият абсолютен фаворит от света на тениските и директния ситопечат върху текстил. Инстаграм профила на американската компанията Real Thread е изключително добре поддържан с винаги актуално и интересно съдържание. Компанията фокусира изцяло своето внимание върху симбиозата между клиент, послание и тениска. При тях рядко ще откриете просто тениска с лого или скучен надпис. Креативният им подход може да се забележи дори при тениска с 1 цвят печат.
Силно препоръчваме да ги следвате, независимо дали вече имате опит в поръчката на тениски по ваш дизайн.

Thread Bird

На второ място е профилът на още една американска компания, която също се фокусира върху изработката на тениски, но предлага и други рекламни сувенири. Thread Bird са от ранга на Real Thread и добре поддържат своя Instagram профил.

RushОrderТees

Интересното при профилът на Rushordertees са снимките от кухнята. Машини, начин на работа и всичко, което се отнася за печата на тениски посредством директен ситопечат.

Nowhere Land

Винтидж, многоцветни и интересни щампи. Всички дизайни в този профил спокойно могат да се определят като модерно изкуство. Профилът драстично се отличава от останалите като най-креативен от гледна точка на дизайн и оригиналност на щампите. 

UberPrints

В профила на UberPrints могат да се открият както креативни идеи и предложения, така и поглед над изпълнението на тези идеи. Иначе казано, богат и интересен Инстаграм профил. Добра отправна точка, ако за пръв път се захващате с поръчката на тениски по ваш дизайн

Финални думи

Силно препоръчваме не просто да разгледате профилите, а да ги последвате и регулярно посещавате. Вдъхновение, ноу хау и примери са само част от информацията, която ще откриете в социалните им профили.

Ако вече имате визия как трябва да изглеждат вашите рекламни тениски, ние ще ви съдействаме с качествени тениски и директен ситопечат.

Разгледайте тениските, които предлагаме – https://prisma-bg.com/Рекламни-тениски

Повече за директния ситопечат – https://prisma-bg.com/ситопечат

Stanislav Dimitrov

Автор на редица статии за рекламни сувенири и маркетинг. Вярващ, че рекламните артикули са нещо повече от "задължителните маркетингови разходи".

You may also like

Коментарите са заключени за тази статия.