"Бисквитките" правят живота ни приятен, нали? Те ни помагат да подобряваме нашия Уебсайт, за да бъде по-удобен и лесен за вас. Натискайки бутона "Съгласен съм", вие се съгласявате с нашите условия.
Прочетете ги тук.
Съгласен съм
Реклама и Печат !
Категории

Метални химикалки, ролери и писалки Senator

Металните химикалки Senator са етикет за стил и безупречно качество. Немската компания Senator е един от лидерите по продажби и иновация при рекламните химикалки. Повече от 100 години, компанията проектира, произвежда, но най-вече помага на компаниите да изградят своя имидж посредством качествени рекламни химикалки. Освен с качество, химикалките Senator се характеризират със стилен и издържан във времето дизайн, донесъл на компанията редица признания и награди. Всички метални химикалки Senator се предлагат с дългопишещ пълнител, който позволява до 5 км. писане.

Луксозни метални химикалки

Изключително подходящи за бизнес подаръци или ексклузивни комплекти с рекламни сувенири. Луксозните химикалки най-често се използват за достигане на по-малка, но важна аудитория от бизнес партньори и киенти. Металните химикалки в повечето случаи се брандират посредство лазерно гравиране.