Форми за самозалепващи листчета

Форми за самозалепващи листчета

Водещи тенденции при създаване на тениски

Водещи тенденции при създаване на тениски

Безплатни щампи за тениски

Безплатни щампи за тениски

Безплатни векторни изображения на сувенири

Безплатни векторни изображения на сувенири

Шаблон за Трисекционен Работен Календар 2021

Шаблон за Трисекционен Работен Календар

Шаблон за глава на Трисекционен Работен Календар

Шаблон за глава на Едносекционен Работен Календар

background-image:url(/data/resources/10/image/download_nastolen.jpg

Шаблон за Пирамидка

Шаблон за Настолен Календар 2021

Шаблон за Настолен Календар

Шаблон за Джобно Календарче 2021

Шаблон за Джобно Календарче

Шаблон за А5 Бележник със спирала

Шаблон за А5 Бележник със спирала

Шаблон за Рекламна Тениска

Шаблон за Рекламна Тениска

Шаблон за Джобно календарче 2021 със стрес монитор

Шаблон за Джобно календарче със стрес монитор

Шаблон за памучна торба с дълга дръжка

Шаблон за памучна торба с дълга дръжка

Картонена папка с джоб А4

Рекламна агенция “Призма” ви предлага разнообразни ресурси с рекламни материали

С цел да улесним максимално своите клиенти в търсенето на достъпни и едновременно с това лесни за употреба шаблони за създаване на рекламни материали създадохме раздела “ресурси за сваляне”. Предоставяните тук шаблони са лесни за използване дори и от непрофесионалисти. Освен разнообразие от ресурси за разработка на дизайни за различни типове рекламни материали, тук ще откриете и много полезна информация за актуалните тенденции в света на рекламните материали и сувенири.

Предлаганите тук ресурси за рекламни материали предлагат разнообразие от шаблони, които се използват за брандирането на различни рекламни артикули - тениски, шапки, раници, масови рекламни материали и т.н. Шаблоните и информационните материали са много подходящи и за провеждането на различни проучвания във връзка с бъдещи промоционални активности от страна на бизнеса и отделни организации.


Ресурсите ви дават възможност да проектирате и разработите най-подходящите за вас проекти на шаблони за рекламни материали. Ето и едни от най-популярните, които ще откриете тук:

  • Щампи за тениски - тениските са едни от най-разпознаваемите рекламни материали, предпочитани от хората. С ресурсите, налични в този раздел, можете да разработите сами атрактивен дизайн, който впоследствие да обсъдим и приложим върху вашите рекламни тениски;
  • Щампи за торби - чантите за многократна употреба също са особено атрактивни инструменти за реклама днес. Направете отличаващ се дизайн и рекламирайте успешно своята фирмена марка;
  • Подготовки за календари - едновременно красиви и полезни, фирмените календари ще осигурят дългосрочно представяне на вашата марка;
  • Подготовки за тефтери - отличен инструмент за ефективната работа в офиса, а и не само, е рекламният тефтер, чиито форми за дизайн можете да намерите в тази категория на сайта;
  • Проучвания и тенденции при рекламните тениски - полезната и достоверна информация, която споделяме тук, би ви била от полза, когато планирате промоционални активности;
  • Форми за лепящи листчета - другият популярен фирмен артикул, който ще откриете под формата на шаблон в секция ресурси. Стилен и много ефективен метод за реклама на бизнеса.

От първостепенно значение за нас е възможността да предоставим добавена стойност на нашите клиенти и партньори. По тази причина всички налични ресурси в тази страница са напълно безплатни и свободни за сваляне и ползване от всекиго.

Ние не просто изработване и предоставяме на клиентите си рекламен продукт в завършен вид, а се стремим да бъдем максимално полезни - консултираме клиентите си предварително и даваме им възможност сами да направят своите рекламни дизайни, като от наша страна могат да очакват професионален съвет и/или съдействие.


Стремим се да актуализираме непрестанно тази секция на сайта си, но все пак не бихме могли да обхванем цялото поле от идеи за шаблони на рекламни материали. За да разширяваме тази своя секция постоянно и да бъдем от полза за вас - нашите клиенти, ви приканваме да бъдете активни.

Ако имате идея за ресурс, който бихте искали да подготвим за вас и да разпространим напълно безплатно в секцията “ресурси за сваляне”, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще разгледаме вашето предложение, ще го обсъдим и веднага шом е налично сред нашите безплатни ресурси ние ще ви информираме.