Показване на 2 резултата

Детски поло тениски
бял 1

THC ADAM KIDS WH. Детска поло тениска

10,08 лв.
Аква синьо 1
Бургундия 1
жълт 1
зелен 1
кралско синьо 1
тъмносин 1
червен 1
черно 1

THC ADAM KIDS. Детска поло тениска

10,43 лв.

Категория: Детски поло тениски

Стилни и удобни детските поло тениски са съчетание на спортен и класически стил и имат богата история.

История

Произходът на поло тениските се свързва със спортната и модна история. През 1926 г., френският тенисист Рене Лакост създава първата такава тениска. Той е искал нещо по-комфортно и функционално от традиционния тенис екип. Така се ражда легендарният “Lacoste” поло, вдъхновен от спорта, но предназначен и за ежедневието.

Поло тениската днес

Вдъхновени от класическия дизайн на спортния екип, днес те са изключително популярни и разнообразни по отношение на стил, цвят и материя. За изработката им, често се използват висококачествени материали като памук, пике или различни смеси от текстил, което гарантира комфорт и дълготрайност.

Детските поло тениски са подходящи както за спорт и игра, така и за официални поводи. Често са избирани за летния сезон заради своята лекота и дишащо свойство на плата, от който са направени.

Детската поло тениска е стила и универсална визия, радваща се на голяма популярност и се превръщат в неизменна част от гардероба на всяко едно дете. От спортни събития до разходки и игра, тези тениски са идеалният избор за всяко дете, носещи комфорт и добра визия.