Каталог Senator 2024

Eдин от най-старите производители на химикалки в света. Ние сме официалният представител.

Каталог TH Clothes 2024

Рекламна агенция Призма е официален представител на TH Clothes за България. Марка, известна с най-доброто съотношение между цена и качество на пазара на рекламни тениски. Поддържаме тениски на склад.

Каталог Hiidea 2024

От този каталог поддържаме част от рекламните артикули на склад, а за останалите необходимото време за доставка е до 6 работни дни. Проверете актуалните наличности на всички продукти от този каталог, натискайки бутона по-долу!

Каталог Cool 2024

Рекламните материали от този каталог се доставят в рамките на 6-7 работни дни. Проверете актуалните наличности на всички продукти от този каталог, натискайки бутона по-долу!

More Than Gifts 2024

Рекламните материали от този каталог се доставят в рамките на 3-4 работни дни.

Promotion Tops 2024

Богато разнообразие на рекламни сувенири с доказан произход и сертификати за качество.

XD 2024

От този каталог поддържаме част от рекламните артикули на склад, а за останалите необходимото време за доставка е до 5 работни дни.

Easy Gifts 2024

От този каталог поддържаме част от рекламните артикули на склад, а за останалите необходимото време за доставка е до 3 работни дни.

Каталог Macma 2024

Част от рекламните материали се поддържат на склад при нас, а всички останали могат да бъдат доставени без допълнително оскъпяване. Ежеседмично се прави внос, като всички поръчки до вторник се доставят следващия вторник. Проверете актуалните наличности на всички сувенири от този каталог, натискайки бутона по-долу!

Рекламна агенция “Призма” ви предлага разнообразни каталози с рекламни материали

Естеството на подаряваните рекламни артикули търпи промени, което налага и промяна в начина на комуникиране с целевите групи. По този повод, в раздел рекламни каталози ще откриете каталози с актуалните каталози с рекламни артикули, от които можете да направите своя избор.

Рекламните материали, селектирани в предлаганите от нас рекламни каталози, предоставят множество решения за успешното провеждане на реклама за всеки един бизнес. Подбраните рекламни артикули покриват всички основни категории рекламни материали - в т.ч. сувенири, еко рекламни материали, текстилни продукти за брандиране, технологични джаджи, артикули, използвани в ежедневието, офиса и т.н. Това ги прави идеални за различни видове събития с корпоративна и/или друг тип насоченост, в която се цели публичност и утвърждаване на марката, в т.ч. семинари, изложения, обучения, провеждане на масови рекламни кампании и много други.

Предлагаме и някои специализирани каталози, които са фокусирани само върху конкретна категория продукти - текстил (TH Clothes), а също и пишещи средства (Senator). В каталога ни за рекламен текстил имате възможност да избирате от широк продуктов асортимент като тениски, суичъри, якета и работно облекло. Моделите се отличават с изключително удобство, мекота и лекота, предлагат се в разнообразие от размери и са достъпни на атрактивни цен.

Независимо дали търсите висококачествени работни облекла за служителите си, които да брандирате, или ще се спрете на разпространението им сред сегмента лоялни клиенти, партньори и т.н., ние сме насреща, за да ви ги осигурим в кратки срокове и на най-добра цена.

Каталозите излизат веднъж годишно като това става в самото начало на всяка година. Именно тогава се провежда и основното изложение за рекламна и печатна комуникация в Европа - PSI, където се показват и новите колекции.

Актуализирането на каталозите идва в отговор на промените, които претърпява бизнес рекламата всяка година. Интересът към определени артикули се променя за сметка на други, а това налага и промени в търсенето от страна на бизнеса, повлияно от крайния потребител. Независимо от типа си, фирмените подаръци продължават да оказват много силно влияние върху получателите си. По тази причина ние се стараем да предложим на нашите клиенти широка гама от актуални рекламни сувенири в различни категории.

Част от артикулите се поддържат на склад в България, а други се намират в Чехия, Германия и Полша. Сроковете за доставка варират от 1 до 7 работни дни. В случай, че стоката се намира в България, то за доставка на небрандирани артикули ще ни е необходим 1 работен ден. Стоките, които са в складовете в Чехия и Унгария идват за 3-4 работни дни, а от Германия и Португалия стигат за около 7 работни дни до нас.