Показване на 7 резултата

Плажни чанти
beige 1

BARBUDA Памучна плажна чанта 220гр/м²

11,61 лв. (без ДДС)
black 1
blue 33
red 1

KLEUREN BAG Памучна плажна чанта 280гр/м2

8,05 лв. (без ДДС)
beige 8
blue 25
red 2
turquoise 8

MENORCA Плажна чанта

9,49 лв. (без ДДС)
blue 8

PALAWAN Плажна чанта

12,08 лв. (без ДДС)
beige 11

PANTAI Памучна плажна чанта 280 гр/м²

11,30 лв. (без ДДС)
beige 1

Плажна чанта Sao Luis

6,28 лв. (без ДДС)
black 23
blue 104
grey 62

Плажна чанта VINGA Sortino RPET

38,90 лв. (без ДДС)

Категория: Плажни чанти

Плажните чанти са незаменим аксесоар за всяка лятна почивка. Те са идеалното място за съхранение на всички необходими вещи за плажа, като плажно облекло, плажни принадлежности, храна и напитки.

Защо плажните чанти са идеален рекламен сувенир?

Плажните чанти са популярни и търсени продукти, които се използват от хора от всички възрасти и професии. Те са и дълготрайни, което означава, че вашето лого или послание ще бъде видяно от много хора в продължение на много години.

Как да изберем подходяща плажна чанта за рекламна кампания?

Когато избирате плажна чанта за рекламна кампания, има няколко неща, които трябва да вземете предвид:

Размер. Изберете чанта, която е достатъчно голяма, за да побере всичките ви рекламни материали, както и да бъде удобна за носене на плажа.
Материал. Плажните чанти се предлагат в различни материали, включително плат, пластмаса и ратан. Изберете материал, който е подходящ за вашата целева аудитория и който ще предпази вашите рекламни материали от повреда.
Дизайн. Плажните чанти се предлагат в различни дизайни, от класически до модерни. Изберете дизайн, който ще се хареса на вашата целева аудитория и който ще помогне за популяризирането на вашата марка.
Разнообразие от плажни чанти за рекламни кампании

В Призма ООД предлагаме широка гама от плажни чанти, подходящи за рекламни кампании. Предлагаме модели в различни размери, материали и дизайни.

Плажни чанти с печат

За да направите вашата плажна чанта още по-специална, можете да я персонализирате с вашето лого или послание. Предлагаме два метода за печат на плажни чанти, подходящи за рекламни кампании:

Трансферен печат – този метод е идеален за печат на ярки и ясни изображения и текст. Подходящ е за брандиране на плажни чанти от плат.
Ситопечат – този метод е идеален за печат на големи изображения и текст. Подходящ е за брандиране на плажни чанти от пластмаса.
Призма ООД

В Призма ООД предлагаме висококачествени плажни чанти, които ще ви помогнат да популяризирате вашата марка по ефективни начини. Свържете се с нас днес, за да поръчате вашите рекламни плажни чанти!