Тампонен печат

Тампонен печат

Тампонният печат е подходящ за отпечатване върху разнообразни предмети и повърхности, различни по вид и големина. Най-често се прилага при надписването на химикалки, запалки, ключодържатели, преносими батерии, флашки и др.

Ситопечат

Ситопечат

Ситопечатът е една от най-гъвкавите технологии за печат, позволяваща нанасянето на мастила върху разнообразни по вид материали – хартия, картон, текстил, пластмаса, стъкло, дърво и други. Основно характерна черта и същевременно предимство на ситопечата са високата покривност на мастилата, тяхната издръжливост и плътността на отпечатъка.

Дигитален печат

Дигитален печат

Дигиталният UV LED печат има голяма област на приложение спрямо различните видове медии, постига отлична устойчивост и високо качество на отпечатъка върху пластмаса, плексиглас, дърво, метал, стъкло, кристал, алуминий, неръждаема стомана, камък, месинг, каучук, керамика, кожа, полистирен (стиропор), картон, винил, карбон, CD и DVD дискове и много други.

Термо печат

Трансферен термо печат

Трансферният печат по своите качества не се отличава значително от директния ситопечат. Основното му предимство идва от възможността да бъдат отпечатани трудни промазани материи, готови спортни облекла и др. изделия от текстил. Най-често продуктите, които печатаме посредством този метод са шапки, чадъри, раници, конферентни чанти и чанти за лаптоп.

Печат на чаши

Печат на чаши

Има различни методи за брандиране на чаши, като ние можем да предложим трите най-разпространени и устойчиви от тях. Най-често решението за това коя техника е подходяща се определя в процеса на поръчка като съобразяваме вида чаша, размерът на вашето лого и неговата цветност.

Офсетов печат

Офсетов печат

Офсетовият печат е един от най-разпространението използвани методи. Намира приложение при отпечатване на каталози, брошури, менюта, календари, тефтери и други.Като предимство и същевременно недостатък е изискването за големи тиражи, които трябва да бъдат отпечатвани. От една страна при големи бройки разходите биват оптимизирани, но пък късите тиражи са изключително нерентабилни.

Лазерно гравиране

Лазерно гравиране

Лазерното гравиране е изключително качествен и устойчив метод за брандиране на рекламни артикули. Процесът на гравиране включва повтарящо се премахване на част от слоя на повърхността на артикула. Възможните материали, които могат да бъдат гравирани са разнообразни – метал, дърво, кожа, стъкло и др.

Печат на тениски

Печат на тениски

За печат на тениски, ние залагаме на най-устойчивият и качествен метод за брандиране, а именно директен ситопечат. Тениските, отпечатани с директен ситопечат, се отличават с висока устойчивост при пране и дълготрайна употреба. Това ги прави подходящи за спортно, работно или рекламно облекло.

Специализирани сме в брандирането на различни рекламни материали по предварително одобрени от клиента критерии и изисквания за печат

Специализирани сме в брандирането на различни рекламни материали по предварително одобрени от клиента критерии и изисквания за печат. Качественият такъв изисква както наличието на специализирана техника и използването на качествени консумативи, така и набор от професионални умения и компетенции за осъществяването на дейността.
За професионалното висококачествено брандиране на всякакви типове рекламни сувенири, независимо от тяхната форма, размер или материал на обработка, можете да разчитате на нас. Ние можем да ви предложим достъпни цени в прилагането на най-популярните техники за печат у нас, сред които тампонен печат, дигитален печат, ситопечат, трансферен термопечат, лазерно гравиране, печат върху текстил, офсетов печат и други.

Освен богатата гама от рекламни материали, които поддържаме в наличност на склад, ние предлагаме и висококачествени печатни услуги.

Ето и някои от причините защо да се доверите на нас за печата на вашите рекламни материали:

  • Използваме висококачествени консумативи за печат - в дейностите по печат на рекламни сувенири залагаме главно на швейцарски мастила, отличаващи се с отлично качество и трайност, независимо от материала на изработка на избрания рекламен артикул;
  • Разполагаме с опитен екип от специалисти - в печатницата ни работят професионалисти с над 15-годишен опит в своята професионална област;
  • Работим по утвърдени стандарти и контрол на качеството - дългогодишният ни опит в брандирането на широк продуктов асортимент от рекламни материали ни е доказал, че следването на работен стандарт и осъществяването на регулярен контрол на качеството на печата водят до постигането на отлични резултати.

Богатата гама от предлагани рекламни продукти, съчетана с професионалната изработка и кратките срокове, които можем да предложим, ни прави предпочитан и надежден партньор на бизнеса.

Процесът по печат на избраните от вас артикули се контролира от началото до самия му край. По този начин успяваме да осигурим на всеки наш клиент изключително кратки срокове за брандирането на оптимално количество рекламни материали, без да правим компромис по отношение на качеството. Ние ви гарантираме, че всички компоненти за печат (лога, слогани, изображения и други елементи) ще бъдат отпечатани правилно и с високо качество на цветовете, шрифта и изображението.

Практически бихме могли да брандираме рекламни артикули за 48 часа, когато това е необходимо. Стандартните срокове за печат, които предлагаме, са до пет работни дни, след получено потвърждение за печат от страна на клиента.

В търсенето на най-добрата рекламна стратегия всеки един бизнес би искал да получи най-добра цена за планираната от него рекламна кампания. Няколко са факторите, които следва да бъдат взети предвид за ценообразуването при брандиране на рекламни материали. За повечето методи за печат цените се определят на база няколко фактора - цветност на логото, размер на брандираното лого и тиража.

Освен че се стремим да предлагаме бърз достъп до голямо разнообразие от категории рекламни материали за брандиране, рекламна агенция “Призма” предлага и едни от най-конкурентните цени за тампонен печат, дигитален печат, лазерно гравиране, ситопечат, трансферен печат и ситопечат. При нас можете да брандирате рекламни артикули както в малки, така и в по-големи тиражи. Разбира се, брандирането на по-големи количества рекламни материали винаги е по-изгодният вариант.

Разполагаме с техника от последно поколение за осъществяването на различни видове печат. Технологията, която ще приложим по отношение на вашите фирмени артикули, зависи както от индивидуалните ви предпочитания, така и от техническите характеристики на избрания рекламен сувенир. Основен приоритет в нашата работа е да обновяваме фирмената си база, като добавяме нови методи за брандиране, водени от съвременните тенденции в тази професионална област.

Печатницата на рекламна агенция “Призма” се намира в Модерно Предградие - София. Доставката на рекламни материали се осъществява на територията на цяла България и Западна Европа.