Дигитален печат
Дигитален печат

Дигитален печат

Дигиталният печат е техника за пренасяне на дигитални изображения върху разнообразни като форма и материал обекти за печат. Една от неговите силни страни е липсата на ограничение по отношение на цветовете, които ще бъдат изобразени върху вашите рекламни артикули. Отпечатъкът е пълноцветен, а използваните мастила имат добра покривност.

Дигиталният печат е изключително удобен и ефикасен при печатането на малки до средни тиражи, тъй като не изисква предварително изготвяне на клишета и подготовката на машината е по-лека, спрямо други видове печат.

Фиксирана цена на брой

Дигиталният печат е добра опция за изпълнение на вашите експресни поръчки – без да има нужда от клишета и с относително кратко време за съхнене на мастилата.

Защо да изберете дигитален печат от Призма
Дигиталният печат се използва за поставяне на фирмени лога, надписи, изображения или мотиви върху различни по форма, размер и материал на производство продукти. В това число влизат различни пластмаси, плексиглас, дърво, метал, стъкло, кристал, алуминий, неръждаема стомана, камък, месинг, каучук, керамика, кожа, полистирен (стиропор), картон, винил, карбон, CD и DVD дискове и много други. По-отношение на формата на рекламните сувенири, те могат да бъдат плоски или ротационни. Освен рекламни материали с традиционна форма като запалки, USB флаш памети, преносими батерии и пр. ние предлагаме и брандиране с дигитален печат за химикалки, моливи и др. За получаване на отличителни резултати с дигитален печат ние използваме оборудване от най-висок клас: Mimaki UJF-3042-HG.

Реализирани проекти