Директният ситопечат
Директният ситопечат

Директен ситопечат

Директният ситопечат е една от най-разпространените и гъвкави технологии за отпечатване на разнообразни изображения върху рекламни материали. Той намира приложение при печатa върху платове и текстилни изделия, хартия, картон, пластмаса, метални повърхности, стъкло, дърво и пр. Една от силните черти на ситочетата е отличната покривност, плътност и издръжливост на мастилата, нанесени чрез тази технология. Безупречното качество на печата, съчетано с богата гама от продукти, които можете да отпечатате с директен ситопечат дават добра основа на вашите рекламни материали.

Чрез директен ситопечат гарантираме отпечатването на изображения с фини детайли и най-високо ниво на качество и трайност. Технологията позволява запазване на цветовите свойства при последващо третиране на материалите.

Брой на отпечатваните артикули Позиция и размер на изображението Брой на цветовете Брой изображения на различни позиции
Освен стандартните мастила, можем да ви предложим и флорисцентни и надувни, за да бъде вашата щампа наистина отличаваща се! Свържете се с нас за повече подробности.
Защо да изберете директният ситопечат от Призма
За висококачественото и навременно изпълнение на вашите поръчки печатницата на Призма разполага с австрийската машина за директен ситопечат върху текстил Synchroprint S-Type MHM. Така можем да предложим на нашите клиенти ситопечат до 10 цвята върху текстилни артикули. Процесът е автоматизиран и оптимизиран за производство на големи тиражи. Оборудването е създадено „от ситопечатари за ситопечатари“ и е разпространено в повече от 70 държави в 6 континента.