Печат на чаши
Печат на чаши

Печат на чаши

Има различни методи за брандиране на чаши, като ние можем да предложим трите най-разпространени и устойчиви от тях. Най-често решението за това коя техника е подходяща се определя в процеса на поръчка като съобразяваме вида чаша, размерът на вашето лого и неговата цветност. Чашите са класически рекламен артикул, към който фирми от всеки бранш се обръщат при избора на рекламни материали и подаръци. Има различни методи за брандиране на чаши, като ние можем да предложим трите най-разпространени и устойчиви от тях. Най-често решението за това коя техника е подходяща се определя в процеса на поръчка като съобразяваме вида чаша, размерът на вашето лого и неговата цветност.
  • Устойчивост в съдомиялни машини
  • Фотореалистични изображения (сублимация
  • Висока производимост при дълги тиражи (тампонен печат)
  • Брой
  • Размер на логото (темропечат)
  • Брой цветове (термопечат и тампонен)

Освен стандартните мастила, можем да ви предложим и флуоресцентни.

Защо да изберете печат на чаши от Призма

Тампонен печат на чаши
Тампонният печат е най-бюджетния метод, който въпреки своите ограничения, често бива препоръчван. Повече информация за тази техника за брандиране, можете да прочетете в отделната за нея страница – Тампонен печат Цената се формира според броя позиции, брой цветове в логото, както и тиража. Сред основните ограничения е максималния размер логото, който може да се постигне. Подходящ е при по-елегантно брандиране (малко лого в 1 или 2 цвята) и тиражи над 30 бр.

Сублимационен печат на чаши
Пълноцветен и устойчив. С тези две думи може да се характеризира една от най-популярните техники за брандиране на чаши. Постигането на фотореалистични изображения е възможно само със сублимация. Сред основните недостатъци тук са самите чашите за сублимация. Тъй като те са със специално покритие, рядко се срещат нестандартни форми и/или цветове. Подходяш е при пълнолноцветни лога и изображения, които трябва да се разположат по цялата външна повърхнност на чашата. Този метод за брандиране е подходящ при тиражи над 30 бр.

Термопечат на чаши
Използваната технология е подходяща за порцеланови и керамични чаши, като гарантира максимална устойчивост и качество на печата. Артикулите се изпичат при изключително висока температура (650 °C до 800 °C), за да се постигне желаната устойчивост на силикатните бои. Предлагаме богата цветова палитрам а също така и сребро, злато, платина и др. Цената при този метод за печат се формира на база основа (какъв цвят е чашата), брой цветове, размер на логото и разбира се тираж. Подходящ е при по-дълги серии (над 100 бр.)

Реализирани проекти