Тампонен печат

Тампонен печат

Тампонният печат е печатен метод, който позволява пренасянето на двуизмерни изображения върху триизмерни обекти. Той се отличава с добро качество по отношение на разделителната способност, което позволява правилното възпроизвеждане на дребни детайли. 

Тампонният печат работи в изключително висока резолюция, което позволява отпечатването на фини елементи. Ако искате да отпечатате сложен дизайн в няколко цвята тамонният печат е един от най-надеждните методи.

Пластмасови артикули – химикалки, запалки, външни батерии, USB Flash памет и др.

  • Брой на отпечатваните артикули
  • Брой на цветовете
  • Брой изображения на различни позиции

Ние запазваме вашите клишета за период от 6 месеца. Така при повторна поръчка за същия период от време няма да ви начислим такса за настройка на машината или производство на нови клишета.

Защо да изберете тампонен печат от Призма

Сред силните страни на тази техника за печат е оптимизираната цена при масово производство и високата производителност. Така имаме техническата възможност да отпечатаме голям брой рекламни материали за кратък период от време.

Тампонният печат е подходящ за отпечатване върху разнообразни предмети и повърхности, различни по вид и големина. Най-често се прилага при надписването на химикалки, запалки, ключодържатели, преносими батерии, флашки и пр. Промишлени изделия като кутии, циферблати, бутони и клавиатури също се отпечатват с тази технология.

Тампонният печат се състои от 3 задължителни елемента: клише (метална пластина), силиконов тампон и мастило. Всяко ново изображение и цвят изисква изработката на ново клише и допълнителна подготовка на машината преди преминаване към масово производство.