Трансферен печат
Трансферен печат

Трансферен печат

Трансферният печат е метод за пренасяне на изображение към избран обект с помощта на спомагателен тяло, в повечето случаи специално пригодена за целта хартия. Логото, надписът или мотивът се отпечатва върху хартията в огледален вариант, а след това се пренася върху рекламния сувенир чрез термична обработка. След успешното трансфериране, фирменото лого или изображение става перманентна част от текстилния артикул.
Позволява отпечатването на вашите лога, щампи и изображения върху разнообразни по форма и материал артикули, включително трудни материи. Термотрансферният печат е предпочитана техника при труднодостъпни или неравни повърхности, например детайли на готови артикули или шапки. Изображенията се отличават с висока плътност и трайност.
Брой на отпечатваните артикули Брой на цветовете Брой изображения на различни позиции
При печат върху шапки (за избрани артикули), можете да изберете позиция не само отпред, но и отстрани! Свържете се с нас за повече подробности.
Защо да изберете трансферен печат от Призма
В печатницата на Призма процесът е автоматизиран чрез две топлинни преси. Техническото оборудване ни позволява да използваме трансферен печат за тениски, блузи с яка и други облекла, но също така и за брандиране на рекламни шапки. Най-голямото предимство на трансферният печат е неговото широко приложение при брандиране на трудни промазани материи. Към тази графа спадат готовите спортни облекла, шапки, чадъри, раници, конферентни чанти и чанти за лаптоп. При последващо третиране на материали, отпечатани с тази технология, е препоръчително да не се използват агресивни перилни препарати и белина. За трайното запазване на изображението се препоръчва тениските или блузите да се обърщат наобратно при пране.

Реализирани проекти