Лазерно гравиране
Лазерно гравиране

Лазерно гравиране

Лазерното гравиране е авангардна и предпочитана технология за брандиране на рекламни материали. Това е един от най-трайните и елегантни начини да поставите вашето лого върху промоционален продукт. Лазерното гравиране е семпъл, но ефективен процес. Техниката за печат представлява издълбаване на най-горния слой на материала, от който е произведен избрания артикул. същност По този начин изображението не се отпечатва върху избрания рекламен материал чрез мастила, а става част от неговата структура.
Лазерното гравиране е най-трайният способ, чрез който можете да оставите вашия корпоративен отпечатък върху рекламен сувенир по ваш избор.
Фиксирана цена на брой
Лазерното гравиране не изисква специална подготовка на избраните артикули и подготовката на машината не отнема много време. Добра опция за експресна изработка на рекламни материали.
Защо да изберете лазерно гравиране от Призма

Самото гравиране и отделяне на горния слой на артикула се осъществява чрез изгаряне, което се постига чрез определена температура в зависимост от материала на артикула. Това са задължително равни повърхности от разнообразни метали, дърво, кожа стъкло и др. Лазерното гравиране е един от най-стилните и елегантни методи за отпечатване на: металки химикалки, метални и дървени USB флаш памети, метални запалки, преносими батерии с метален корпус и пр. метални или алуминиеви артикули.

Печатната ни база е оборудвана с YAG110, която позволява брандиране с максимална рекламна площ 110 х 110 мм.

Реализирани проекти