"Бисквитките" правят живота ни приятен, нали? Те ни помагат да подобряваме нашия Уебсайт, за да бъде по-удобен и лесен за вас. Натискайки бутона "Съгласен съм", вие се съгласявате с нашите условия.
Прочетете ги тук.
Съгласен съм
Реклама и Печат !
Категории

Рекламни химикалки и пишещи средства

Безспорният лидер по продажби - рекламните химикалки са едни от най-търсените и предпочитани рекламни материали у нас, а и не само. Те са най-естественият избор, когато е необходимо вашето лого или послание да достигне до максимално широк кръг от клиенти и партньори. Въпреки многообразието от модели химикалки, съветваме ви да се придържате към по-практичните и елегантни пишещи средства. При нас можете да откриете, както химикалки на ниски цени, така и стилни пишещи средства, подходящи за бизнес подаръци. 

Рекламни химикалки с печат

Освен самите артикули, предлагаме и печат на всички модели химикалки. Най-често пластмасовите химикалки се брандират посредством тампонен или дигитален печат. За металните химикалки препоръчваме лазерно гравиране, като един от най-издръжливите методи за поставяне на лого. Всички артикули се брандират в собствената ни печатна база, което е гаранция за кратки срокове, високо качество и атрактивни цени.