TH Clothes - най-добро съотношение между цена и качество

С удоволствие Ви представяме TH Clothes – португалска марка, чийто официален дистрибутор за България е Призма ООД.

От 2006 г. TH Clothes е синоним на качествен текстил на достъпни цени. Започнала своя път в сърцето на Португалия, в град Баталия, марката бързо печели доверието на клиентите не само в родината си, но и в над 27 държави по света.

TH Clothes се отличава с непрестанни иновации, богата гама от облекла, работни облекла и аксесоари, както и с гарантирано качество и отговорност към обществото, доказана чрез членството в Fair Wear Foundation.

IQONIQ и Призма: Качество и природосъобразност за устойчив бизнес

Като официален партньор на IQONIQ за България, Призма ви отваря врати към природосъобразният текстил.

IQONIQ е марка, която съчетава в себе си висококачествени материали с доказан произход, невероятна кройка и неограничени възможности за брандиране.

С IQONIQ и Призма можете да изградите устойчив имидж на вашата фирма, да предложите на вашите служители и клиенти комфортни и качествени дрехи, носещи вашето лого и послание, и да допринесете за по-чиста околна среда.

Собствена печатна база за прецизен и качествен печат върху текстил

Призма е вашият надежден партньор за печат върху текстил. Разполагаме с модерно оборудване и екип от професионалисти, които се грижат за всеки детайл, за да ви осигурят перфектен резултат.

Използваме само висококачествени швейцарски мастила, сертифицирани за безопасност и щадящи околната среда.

Предлагаме експресна услуга за изработка до 72 часа, за да можете да получите вашите текстилни изделия бързо и качествено.

С над 15 години опит в бранша, ние сме въвели най-съвременните технологии в ситопечата върху текстил, за да ви предложим най-доброто.