Категории

Дивото Зове: Споделени емоции, облечени в тениски

В Призма ООД винаги сме вярвали, че рекламните материали са нещо повече от просто начин за популяризиране на даден бранд. Те са средство за създаване на споделени емоции и незабравими преживявания. Това беше потвърдено още веднъж чрез спортното събитие “Дивото Зове“.

Като производител на тениските за това вълнуващо мероприятие, ние имахме възможността да допринесем за атмосферата на един истински празник на спорта и природата. Събитието събра участници от всички възрасти, които се състезаваха в различни любителски дисциплини – от бягане в природата до колоездене и преодоляване на препятствия.

Най-вълнуващото за нас беше да видим колко много деца се включиха в събитието. Получихме трогателно съобщение от спонсора, който организира поръчката на тениските:

“Толкова много деца на едно място скоро не бях виждала. Напълниха ми сърцето, напълниха ми очите. И ние с Вас допринесохме за тази атмосфера. Благодаря Ви!”

 

Тези думи ни напомнят, че нашата работа не е просто производство на тениски или брандиране на продукти. Ние създаваме част от преживяването, което участниците ще запомнят за цял живот.

Да, тениските са чудесен начин за популяризиране на даден бранд. Те са видими, практични и дълготрайни. Но истинската им стойност се крие в способността им да обединяват хората, да създават усещане за принадлежност и да подчертават споделените емоции.

Когато виждаме усмихнати лица на деца, облечени в тениските, които сме произвели, разбираме, че нашата работа има по-дълбок смисъл. Ние не просто печатаме лога – ние помагаме за създаването на общности, за насърчаването на здравословен начин на живот и за изграждането на връзка между хората и природата.

В Призма ООД се гордеем, че можем да бъдем част от такива вдъхновяващи събития. Ще продължим да влагаме цялото си сърце и професионализъм във всеки проект, знаейки, че нашите продукти не са просто рекламни материали, а са част от незабравими моменти и споделени емоции.

Благодарим на организаторите на “Дивото Зове” за възможността да бъдем част от това прекрасно събитие. Нека продължаваме заедно да създаваме поводи за усмивки и да насърчаваме активния начин на живот сред природата!

Ключови съвети за организатори и спонсори при поръчка на тениски за събития

Като експерти в производството на рекламни материали и корпоративни подаръци, бихме искали да споделим няколко важни съвета за организаторите и спонсорите на събития при поръчката на тениски:

  1. Планирайте предварително: Започнете процеса на поръчка поне 4-6 седмици преди събитието. Това ще осигури достатъчно време за дизайн, одобрение, производство и доставка.
  2. Поръчайте над очаквания брой участници: Съберете предварителна информация за броя и размерите на участниците. Добавете 10-15% допълнителни бройки за неочаквани участници или като резерв.
  3. Изберете правилния материал: За спортни събития препоръчваме дишащи, бързосъхнещи материи като полиестер или смес от памук и полиестер. Ако събитието има насоченост към по-природосъобразен начин на живот, то тениските от органичен или рециклиран памук са изключително подходящи.
  4. Фокусирайте се върху дизайна: Създайте атрактивен, но четлив дизайн. Помислете как логото и текстът ще изглеждат на различни размери тениски. Не претрупвайте дизайна – понякога по-малкото е повече. Разбира се, това не винаги е възможно предвид броя спонсори, чиито лога трябва да се поместят. Добре е да се намери балансирано решение с тях, като една възможност е логата да са в един цвят, а щампата на самото събитие да се открои.
  5. Помислете за цветовете: Изберете цветове, които отговарят на темата на събитието и са видими при различни условия.
  6. Проверете качеството на тениските: Задължителна стъпка е да изискате мостри на тениските, като в идеалния случай в размерите и цветовете, които планирате да поръчате. Въпреки че има утвърдени стандарти за размерите на тениските, могат да се получат сериозни разминавания от марка до марка.
  7. Помислете за опаковката: Еко-опаковка или индивидуално пакетиране могат да подобрят преживяването при получаване на тениската. Макар да оскъпява, то може да бъде допълнителен рекламоносител. Пример за подобна опаковка е, ако всяка тениска е опакована в индивидуална памучна мешка или торбичка, отново с печат. За разлика от хартиени и полиетиленови пликчета, които ще бъдат изхвърлени още на място, ако подарите устойчива опаковка, която е и практична, то шансът да се използва впоследствие е сериозен.
  8. Не забравяйте логистиката: Планирайте как ще разпределите тениските на събитието. Сортирането по размери предварително може да спести време в деня на събитието.

В Призма ООД сме готови да ви съдействаме във всяка стъпка от този процес. Нашият опит ви гарантира, че тениските за вашето събитие не само ще изглеждат страхотно, но и ще допринесат за незабравимото преживяване на всички участници.

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка