Категории

Химикалките – рекламен сувенир номер 1

Химикалката - безспорният номер 1

Защо химикалките са безспорният лидер измежду всички рекламни сувенири

Химикалката - безспорният номер 1

Химикалките са едни от най-търсените рекламни сувенири както на българския пазар, така и в световен мащаб. Средностатистическият човек използва за 1 година около 4.3 химикалка, с всяка от които изписва около 50000 думи.

Всеки човек е получавал рекламна химикалка, неoспорим факт, който ясно демонстрира рекламната мощ, събрана в предмет, който всеки счита за нещо обикновено. Любипитен факт е, че в 95% от случаите първата дума, която човек изписва, е неговото собствено име.

Няколко фактора, играещи сериозна роля химикалките да са така популярен рекламен артикул

Рекламните химикалки могат да бъдат открити на добри цени

Погледнато в световен мащаб, една от най-скъпите химикалки е дело на Mont Blanc, която струва главозайващата сума от USD 730 000 долара.

Извън този любопитен факт, цените на химикалките в България варират в изключително широк диапазон – иначе казано, можете да намерите химикалка за 0,16 лв., но и такава струваща 10,00 лв. и повече.
Причините за подобни разлики са много, като например:
– използвани материали за изработка – различни по вид и качество пластмаси, различни по вид и качество метали, включително и използването на благородни метали.
– произход на химикалките, висок контрол върху качеството при производството им
– дизайн
– цветово разнообразие, както и възможностите за производство на химикалки с фирмения цвят на компанията
– брандиране – количеството, броя на цветове и други фактори, определящи цената, което се отразява и в крайната цена.

Рекламните химикалки са подходящи за всяка индустрия

Почти няма бизнес сфера, към която химикалките като рекламен артикул да не са приложими. Естествено, подбора на химикалката трябва да е съобразен със спецификата на фирмата и областа, в която функционира.
Компания, производител на детски играчки, трудно би впечатлила малките си клиенти със стандартен модел химикалка.
Химикалката е артикул, който се използва от огромна част от населението, дори най-запаленият IT фен от време на време се нуждае от подобен пишещ инструмент.
Тя изцяло се вписва в категорията на добрите промоционални продукти, според която – колкото по-полезен и по-качествен е рекламният артикул за потребителя, толкова по-добро впечатление оставя у него.
Изследвания показват, че около 80% от промо материалите, потребителите запазват заради удобството от ползването им.

Разгледайте богатото ни портфолио от рекламни химикалки!

Вашето лого няма да остане незабелязано, веднъж брандирано върху качествна химикалка

Статистиките показват, че една химикалка средно има около 8 притежателя, тоест купувайки 2000 химикалки, вашето лого ще бъде забелязано от близо 16 000 човека. Елементарните сметки показват, че ако изберете химикалка, струваща 16 стотинки, то цената, която трябва да платите, за да бъде видяно от 1 човек вашето лого, е само 0,02 лв.

Ще бъдат ли изместени химикалките от по-технологични сувенири?

С информационните технологии се поражда и съмнението, че повечето промоционални продукти и рекламни материали ще придобият цифров вариант. Съмнението крие истини в себе си, например широкото разпространение на смартфони, малко или много, обезсмисля хартиените визитки. Независимо колко впечатляваща визия имат, възможността с 1 клик да получиш и съхраниш информацията за фирмата, която те интересува на своя телефон, съблазнява все повече хора. Независимо от дигитализацията и широкият спектър от новопоявяващи се джаджи и уреди, химикалката трудно би била заместена.

Накратко…

– независимо от размера на фирмата, нейните възможности и дейност, химикалката винаги е подходящ рекламоносител.
– инвестицията в този рекламен артикул е оправдана поради високата ефективност, що са касае до представянето на бранда Ви пред целевата аудитория.
Изтоцници:
http://www.bestphotosite.net/10-facts-about-the-ballpoint-pen
http://www.techmaish.com/5-most-expensive-ball-points-in-the-world/

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка