Категории

Рекламни материали за изложения

Рекламни материали- един от най-лесните начини да подобрите бизнеса си.

 
Семинари, изложения, форуми- това са малка част от събитията, на които всяка една наложила се компания участва, за да представи себе си и да  промотира своите продукти и услуги.
Изложенията са полезни, както за да запознаете клиентите с бизнеса си, така и  за да съберете възможно най-много контакти на бъдещи клиенти и партньори.
 
Важно е да затвърдите положението си в света на бизнеса сред своите най-големи клиенти.
Ето защо не само участието, но и доброто представяне е от изключителна значимост за всеки бранш.
Питате се : Как да представим себе си ?
Освен чрез услугите и продуктите, които са на първо място. Доброто настроение и правилните рекламни материали са от съществена значимост.

Бихте могли да използвате рекламни материали както за популяризиране на бизнеса си, така и като подарък за своите клиенти и партньори.ртикул е само във ваш плюс. Избирайте умно.

Пазарът изобилства от всевъзможни артикули, но как да изберем най-подходящия.
Най-разпостранените и основни за всеки един семинар- това са връзки за баджове, химикалки, самозалепващи листчета,торби, блок ноти, USB флаш памети.
 
Най-запомнящи се – това са  уникални тениски с вашия слоган, лого, а защо не и уникален дизайн, който да е създаден за самото събитие. Допълнение към по-оригиналните, това са и външни батерии, раници, чаши.
Нека ви дам няколко съвета, как може да подберете правилния артикул:
 
 
 
Тениски

Те са много подходящи за изложения-освен за вашия екип, които да се отличава на самото събитие, то и за подарък за вашите клиенти. Тениските са артикул, който се запазва с времето и всеки, който я носи съвсем несъзнателно рекламира вашия бранд. Това е и една от причините да са най-търсени и запомнящи се в рекламния бизнес.

Чаши
 
Не са за подценяване. Ако не сте забелязали във всяка една голяма фирма, чашите са брандирани, за да наложат своето присъствие както на пазара, то и сред самия екип.
За събития също са подходящи, защото чашата е универсален продукт, на който вашите партньори и клиенти биха се зарадвали и оценили.
 
Външни батерии

 
 
 
Външните батерии са предпочитани най-вече при организиране на форуми или семинари. Това е така наречения “рекламен  подарък” . Компаниите ги подаряват най-вече на своите спонсори или партньори, тъй като е по-скъп и елегантен артикул. А както знаем колкото по-скъп е даден подарък, толкова хората се чувстват по-оценени и благодарни. Важно е да бъде оценен и запомнен жеста ни.
 
Раници

 
 
Те също се срещат често на такъв вид мероприятие ,но по-скоро към събития със спортна насоченост. Така че, ако участвате на спортни конференции, турнири и посещения, защо не изберете раниците като артикул, който да ви представи пред аудиторията.
 
Химикалки
 
 
Едни от артикулите, които се срещат както в по-евтин вариант, то и в луксозен. Използва се  за представяне на бранда, както и подарък към клиенти и изложители.Сигурно ви се е случило да получите елегантна химикалка, която да изпозлвате и за в бъдеще.
Защо не направите елегантни химикалки с вашето лого, за да може и клиентите ви да ги позлват с удоволствие.
 
Торби:
 
 
Навярно сте забелязали,че при излизането от дадено събитие, било то изложение или форум, хората носят чанти с определен бранд. И това ви кара да се замислите какво ли се е случило, на какво събитие са били.Защо и вие нямате такава торбичка, пълна нявярно с подаръци. Обикновено на всяко едно изложение хората са затрупвани с каталози, брошури и куп рекламни артикули. Слагайки вашите в брандирана торбичка ще се отличите от останалите.
Е,това е един добър пример да се замислите и в какви торбички ще слагате вашите артикули. Изберете качествени, за да привлечете повече внимание. Когато даден продукт е качествен хората го изпозлват и за комерсиални неща, което пък за вас е плюс.
 
Лепящи листчета :
 
 
Огромна част от бизнеса подценяват този рекламен артикул. Но защо?
Голяма част от фирмите разполагат и ежедневно използват самозалепващи листчета, но рядко си правят труда да ги индивидуализират. Което е грешка в посока вътрешен маркетинг
Те се използват за надписване на бележки, записки, обяснения за клиентите.Брандирането на рекламни листчета е подценяван, но и то носи своя плюс за вашия бизнес.
 
До тук изброихме едни от най-разпостранените рекламни артикули и в какви случаи да ги използвате. Установихме как и защо те са важни за изграждането на вашия бранд.
 
Ако вече сте избрали какъв тип рекламни материали да изпозлвате за дадено събитие или изложение, идва момента да решите към коя рекламна агенция да се обърнете, за да брандира лого ви и за да  предостави дадения продукт.
Не забравяйте,че качеството е определящо при избора. Колкото по-добре изглежда вашия продукт, толкова по-добре за вас. Ето защо е от съществена значимост да подберете и правилна рекламна агенция, която ще ви предостави не само продукти, но и ще отпечата вашия бранд по начин, по който и вие ще сте доволни и вашия клиент или партньор ще се чувства оценен.
 
РАЗГЛЕДАЙТЕ АРТИКУЛИТЕ ТУК
 

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка