Категории

Идеи за персонализирана опаковка за тениска

 

Изборът на подходяща и различна опаковка за тениска може да допринесе значително за вашата марка и компания. Ако искате да бъдете крачка пред конкурентите и да се отличите с креативност, то трябва да мислите извън кутията, или „ out of the box”. Ето и някои идеи:

Изображение от t-shirtmagazineonline.com

 

Изображение от packageinspiration.com

packagingoftheworld.com/2015/07/los-playeros.html

archive.doobybrain.com

Изображения от printsome.com

Изображение от blog.printsome.com

www.howtostartaclothingcompany.com

Опаковка за тениски:

Опаковането на тениски е интересен начин да окуражите закупуването на тениски. Тениските представят обикновено пристигат в плик или контейнер, но решихме да Ви представим по- интересни опаковки.

Защо опаковките за тениски са важни?

Опаковките за тениски са не само функционални и удобни при доставка, но и също добавя стойност към идентичността на съдържанието, както и отличава вашия бранд. Първото нещо, което клиентът види ще е опаковката, това е и подходящия момент да направите добро впечатление на вашия клиент.

Вероятно сте виждали тонове опаковки на тениски, одормени под формата на пица, или книга, а защо не и под формата на бутилка вино.

Естествено има хора, които твърдят, че опаковките под такава форма са излишна загуба на пари и време. Бихме желали да ги оспорим – това е един лесен и интересен начин да накарате клиентите Ви да говорят за вашия бранд, да бъдат впечатлени. Все повече хора поръчват онлайн продуктите си и техните опаковки с нищо не се различават от останалите. Ето защо една идея по- интересна опаковка може само да Ви помогне вашия бранд да бъде запомнящ се. Със създаването на една интересна опаковка вие давате възможност на вашия бранд да се разпострани, на клиентите Ви да поръчат отново, да Ви препоръчат на приятели. Рискът и парите си струват, не мислите ли?

Дали все трябва да използва персонализирани опаковки за тениски? Не мислим.

Персонализираната опаковка за тениска може да се окаже твърде скъпа, а последното, което искате да направите е да задължите клиентите си да платят допълнително, ако само така могат да получат красива опаковка. Ако бюджета Ви не може да си позволи отделянето на средства и покриването поне на 50 % от опаковката, може би е по- добре да не рискувате. Естествено, ако все пак имате желание да изненадате клиентите, то сме ви подготвили няколко алтернативи, които са перфектни за по- малки бюджети.

Алтернативи:

  • стикери
  • пощенски картички
  • карти за игра
  • малки подаръци
  • сладки
  • балони

Или всичко, което е малко и евтино може да Ви послужи за страхотен допълнителен подарък. А защо не ръчно написана благодарствена бележка. Приемете вашите клиенти като скъпи приятели, това ще Ви помогне много.

Съвети за евтин начин за опаковане:

Един от най- лесните начини е да купите стикери, или да направите с вашето лого и да ги залепите върху самия плик. Някои от компаниите слагат собствен печат върху самия плик, което допринася за професионалния изглед на опаковката.

В заключение- не забравяйте, че опаковката Ви дава първия шанс да предизвикате уоу ефект сред клиентите си, преди да видят и самия Ви продукт. От клиентска гледна точка онай- вероятно и на Вас Ви става приятно в момента, в който получите пакет в страхотна опаковка, и то когато не го очаквате.

От гледна точка на компания помнете ,че опаковката е разширение на вашия продукт, но ако не можете да си позволите скъпа опаковка, то не забравяйте, че може да използваме допълнителни екстри. Не забравяйте, че крайната Ви цел е не само да впечатлите клиентите си, да говорят за вас и вашия бранд, но и да се превърнат във ваши постоянни клиенти.

Ако през това време Ви все още обмисляте откъде да поръчате персонализирани тениски и имате нужда от помощ за дизайна, не се притеснявайте да ни потърсите.

Ето и нашите тениски

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка