Категории

5 варианта за най-практичен подарък за служители

Вероятно броите дните до началото на празниците, както и всички ние. Но преди да дойде моментът, в който ще можем да си отпочинем от премеждията и задълженията през годината, остава да свършим и още нещо-да напазаруваме.

И не, не само за близките и приятелите си, но и за своите колеги и служители. И докато през година за всеки бранд на първо място са клиентите и партньорите, не трява да забравяме хората, благодарение, на които сме стигнали до тук – а именно нашия екип.

Изразяването на благодарност и уважение към всеки един от колегите е не само препоръчително, но и задължително. Защо? Защото нямаше да развиете компанията си, нямаше да имате бизнес ако не са хора, които да го движат.

Когато вашият служител се чувства значим и оценен, тогава и неговата работа се подобрява.

Моментът, в който даден човек се почувства приобщен към дадена кауза, в случая към дадена компания, то той дава всичко от себе си и много повече. Тогава когато успеете да накарате вашите служители да се почувстват оценени от свършената работа, то вие ще сте постигнали, това което всеки мениджър и собственик иска- страхотен екип.

Но пътят до този момент е дълъг, една от стъпките е изразяването на благодарност чрез предпразничен жест. Ето и няколко идеи, с които може да изненадате вашите служители:

Представяме Ви нашите 5  варианта за най-практичен подарък за вашите служители
Чаши с надпис


най-практичен подарък за служители

Празниците винаги са се свързвали със стари филми и чаша топло кафе или топъл шоколад, представа създадена и затвърдена от Холивудските филми. Ето защо чаша с хубав, интригуващ надпис или забавна картинка, винаги е добро решение при избор на празничен подарък.

Подарете на всеки от колегите си чаша с различен надпис, описваща него или осмиваща го. Всеки жест с щипка чувство за хумор винаги бива оценяван от хората. Ако усмихнете или засмеете някои от колегите си с дадения жест- е, вие сте успели да постигнете целта си.

Безжично зарядно за телефон

 


най-практичен подарък за служители

Безжичното зарядно за телефон е един от най- модерните аксесоари, които навлизат в света на технологиите. Според експертите, зарядните са новата мода, която тепърва ще събира фенова и ще предизвиква еуфория.

Стойка за стена за зареждане на телефон

най-практичен подарък за служители

С течението на времето хората стават все по- практични, ето защо и компаниите занимаващи се с технологични продукти измислят всевъзможни продукти, с които да улеснят потребителите.

Стойката е удобен начин да държите телефона си плътно до контакта, а не да бъде на земята. Край на ритането на телефоните. Вече има решение. Това е един страхотен практичен подарък, който да подарите на своите колеги, особено когато не достигат разклонителите в офиса.

Нова чанта за лаптоп

 


най-практичен подарък за служители

Предвид факта, че живеем в общество и работим на места, на които компютрите почти винаги са задължителни. Може да твърдим, че в големите компании почти всеки служител има поне един лаптоп, с който работи. Защо не зарадвате своите колеги с нови чанти за лаптоп. Отново практичен подарък, който може да бъде както за дами, така и за господа. За IT сектора това може би е мечтания подарък, след чисто нов лаптоп естествено. Но освен ако не работите за APPLE или друго компания, която произвежда лаптопи, може би и само чанта за лаптоп би било добра идея.

Не на последно място сме заложили на USB флашките

 


най-практичен подарък за служители

Оказва се, че въпреки появата на все повече cloud – и ( облаци), на които да качим информация, все още масово хората от бизнеса разчитат на флашките, за да запазват информация и да я предават от едно устройство на друго.

Така, че не изключвайте и този вариант!

 

Това бяха 5те най- практични подаръци, които може да подарите на своите клиенти. Ако желаете да разгледате още: ПОГЛЕДНЕТЕ ТУК

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка