Категории

Как да стартирам собствена марка тениски

Артисти, музиканти, геймъри или представители на други браншове и хобита все повече обръщат поглед към тениските като метод за генериране на допълнителни приходи, изграждане на общност и популяризиране на името си. Особено в текущата ситуация на извънредно положение, което продължава повече от месец, тениските са подходящ инструмент за подкрепа на всички пряко засегнати от социалната дистанция сфери.

Важни фактори при стартирането на собствен бранд тениски

Стартирането на собствена марка тениски води със себе си куп въпроси, на които трябва да се потърси отговор. Важно е не само как аудиторията ще възприеме самите тениските, но и как да ангажирате с мнения, покупка или друго действие вашите фенове или клиенти. В този ред на мисли Ви предлагаме няколко съвета, които биха могли да от полза в това начинание 

  • Определете целевата аудитория – това може да стане, след като изградите потребителски профил на вашите клиенти или почитатели. От първостепенно значение е определите максимално точно характерните черти на аудиторията. Например – демографски показатели, интереси, отличителни характеристики и др. Колкото по-прецизно и отговорно подходите към тази стъпка, толкова по-големи са шансовете за стартирането на успешен бранд тениски. 
  • Всеки детайл е важен – цветовете, логото, слогана и шрифта на тениската, с която ще се представяте, трябва да бъдат пряко обвързани с целевата аудитория. Всеки детайл трябва да бъде съобразен и да отговаря на очакванията на вашите потребители и почитатели. Винаги е добра идея да проучите какви са актуалните тенденции свързани с предпочитаните цветове, мотиви, форми и други елементи. Независимо от това, приоритет е да създадете тениска, която ще се хареса на точно определен тип хора. Не се водете сляпо по тенденциите.
  • Посланието – вашата собствена марка тениски, трябва да комуникира и да провокира конкретната група от ваши последователи и клиенти. Дали ще е сериозно послание, хумористично или друго, то трябва да бъде комуникирано по начин, който да бъде възприет и разбран от вашата аудитория. То няма да откликне в съзнанието на всички, но не е и това целта. Важно е да достигне до важните за вас и вашата дейност хора. То трябва да ги провокира да носят тениската и да бъдат ваши посланици.
  • Къде да поръчате тениските – Последния етап от новото начинание е да откриете парнтьор, на който можете да разчитате за: да предлага качествени тениски на добра цена, да поддържа наличност на склад и да разполага с печатна база. В идеалния случай трябва да обърнете поглед към партньор, който да може да предложи цялостно обслужване. Важно е вие да се фокусирате върху изграждането на бранда, а друг да се погрижи за изработка, пакетаж и дори логистика на тениските. Нашият съвет е да обърнете сериозно внимание при избора и да се доверите на доказани компании, които са официални вносители и разполагат със собствена печатна база.

Полезни публикации, които биха ви помогнали за успешното стартиране на ваш бранд

Тайната на рекламните тениски

Какви тениски да изберем

Уникални фирмени тениски – буквално!

Креативни идеи за опаковка на тениски

Ние сме насреща

Ако сте готови да се впуснете в това приключение, ние сме насреща. От 12 години се занимаваме и развиваме собствена печатна база за тениски и текстил. Предлагаме тениските с най-добро съотношение цена-качество на пазара и работим с швейцарски мастила, за да отпечатим вашите щампи.

Как печатим тениските

Главна снимка от Florencia Viadana on Unsplash

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка