Категории

Топ 5 най-продавани рекламни материали за пролет -лято 2018

Пролета и лятото са сезони, изпълнени със събития, мероприятия и активности на открито. Хората прекарват голяма част от свободното си време навън. Този период от годината е една идея “по-освободен” и по-позитивен, което неимуверно се отразява върху избора рекламните материали. Компаниите се възползват от сезона и си позволяват по-светли и по-весели цветове не само на самите сувенири, но и на тяхното брандиране.

Продуктите, които ще откриете по-долу, са характерни за този период с малко изключение. Химикалките са абсолютен фаворит и неразделна част от коледните рекламни материали, но тази пролет отбелязваме сериозен интерес към тях.

1. Рекламни тениски 

Сред най-продаваните модели се нареждат класическите мъжки TH Luanda  и дамски TH Sofia тениски – 150 гр./м2 в бял цвят.

 

Компаниите, до голяма степен, се спират на тях при участието, спонсорирането или организирането на различни мероприятия и събития.  Ценово ефективни и без компромис в качеството, тези тениски предоставят възможност за достигане до по-многобройна аудитория.

2. Памучни торби от неизбелен памук.

Изключително актуален и модерен артикул, който вече се превръща в класика. Точно този модел с дълги дръжки все по-често се асоциира с термина с еко торба.

3. Химикалки

Макар донякъде нетипично, химикалките отново се нареждат сред най-продаваните рекламни материали. Това е поредното доказателство, че поръчката на рекламни химикалки е правилно решение. Независимо от периода, те са ефективен инструмент за достигане до текущи и потенциални клиенти и партньори. 

Сред най-продаваните модели се нареждат:

Senator Point Polished

Senator Dart Polished

Senator Nature plus

4. Връзки за бадж

Без особена изненада, в духа на множеството събития, връзките за бадж са една необходимост за нормалното им провеждане. Те са идеална възможност за бързо и ефективно достигане на целевата аудитория.

5. Шапки

Тази година, за разлика от предходни, средн най-продаваните модели се нареждат не най-евтините, а моделите с по-високо качество. 

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка