Категории

Еко рекламни материали и сувенири – защо са важни за вашия бизнес

Еко рекламни материали и сувенири

Еко рекламни материали и сувенири – новият култ на 21век.

 Екологичният и чист начин на живот набират все повече почитатели из целия свят. С появата на проблема за глобалното затопляне,  все повече  компании и  индустрии застават зад каузата за еко продукти и екологичен начин на живот.
Екологичните организации осъществяват множество кампании, които да популяризират и възпитат екологичната отговорност в обществото.
Притеснени от все по- нездравословния и забързан начин на живот, рекламодатели и екологични организации започват да работят заедно и измислят еко- реклами плюс множество кампании, за да накарат хората из цял свят да се замислят за вредите, които причиняват на природата, което от своя страна води до вреда за самите тях.
Постфактум от кампаниите на рекламодателите, еко рекламни материали и сувенири   се налагат като  фаворит както сред облеклото и начина на живот на масата хора, така и  сред офисните принадлежности.
Ако до вчера за потребителите бе важна марката, то днес нещата са различни. Все по-голяма част от потребители се интересуват от продукти, чиито състав е екологично чист и не са вредни за околната среда.
Най- големият хит сред еко продуктите това са торбичките, които набират все по-голяма популярност.На скоро се появиха дървени флашки, както и клавиатури. Идеята на цялата кампания е да насърчи хората да са по-толерантни и да опазват природата, от която са зависими.
Еко артикулите набират скорост и у нас.
Все по-голяма част от компаниите насърчават използването на еко продукти в офисите, дори предлагат на своите служители екологично чиста храна.
Разгледайте най-разпостранените еко рекламни сувенири
 Еко торбички
   
Все повече компании залагат на рекламни артикули от екологичен произход, от една страна, защото искат да покажат обвързаност с глобалните проблеми, от друга, защото торбичките са на по-ниска цена и имат по-голям ефект сред клиентите и партньорите им.
 Химикалки Еко рекламни материали и сувенири
 Най-разпостранения рекламен артикул- почти всяка една компания има химикали със собствено лого, фирмите се опитват да бъдат с една идея по-различни от своите конкуренти- поръчват еко химикалки.
Ето защо и химикалките направени от екологично чисти продукти са на второ място. Оказва се,че химикалката се разлага в почвата и не носи никаква вреда за околоната среда.
А еко ангажираността, под формата на рекламни еко химикали, носи само дивиденти за компанията.

 Тефтери Еко рекламни материали и сувенири

Като важна част от  офис принадлежностите, които са най-често използвани и брандирани, се нареждат и тефтерите, изработени от екологично чисти материали.
Компаниите все по-често предпочитат да правят подаръци на своите клиенти и партньори с продукти, които не носят вреди за околната среда. По-този начин компанията се представя като социално ангажирана и толерантна с глобалните проблеми.
Оказва се, че голяма част от бизнеса и потребителите насочват вниманието си към продукти, които са изработени от екологично чисти материали. Дали защото са заинтересовани от екологичните проблеми или защото това е хитът на 21ви век- никой не знае. Но има ефект и съответно печалба, както от страна на бизнеса, така и от страна на околната среда.
Еко материалите, които са най-ефективни, но рядко поръчвани 
 Лепящи листчета 
Еко рекламни материали и сувенири

Едни от еко сувенирите, които са най-ефективни, но рядко поръчвани. Всяка една част от продуктът е направен от екологично чист материал.Това подпомага служителите, които използват лепящите листове да се замислят за това колко често използват хартия, да я пестят и да ценят опазването на околната среда, но същевременно чрез брандираното лого- да се разпострани и наложи популярността на компанията. Лепящите листчета са едни от най-разпостранените офис принадлежности, които биват пренебрегвани. Макар не от скоро, този рекламен продукт може да се превърне в иновативен начин за популяризация на еко движението сред потребителите.

 Несесери

Несесери изработени от екологично чист материал. Те са лесни за гравиране, но тепърва навлиза в света на рекламния бизнес. Ефектът е голям и различен- това е един нов иновативен подход. Компаниите вече залагат повече на еко несесери, за да привлечат вниманието по по-интересен и иновативен начин.

 Кейс-ове за телефони 

Кейсовете са най- разпостранения телефонен артикул. Можете да намерите всевъзможни артикули и цветове, но изработените от еко материали са най- нашумелите напоследък. А допълнителен плюс е възможността за  брандиране на лого или слоган.

Еко артикулите се превръщат с всеки изминал ден от хит мания  в начин на живот за много хора. Това е удобен момент бизнесът, освен да се възползва, но и да допринесе към общото благо и опазването на планетата.
Рекламните агенции като Призма следят изкъсо какви са новите тенденции сред потребителите, за да могат да предложат адекватни и качествени решения.
Важно е да сме наясно какво харесват нашите клиенти. Еко тенденцията се превръща в една “вълна”, която завлича след себе си по-голямата част от човечеството.
Покрай медийния шум за глобалното затопляне, хората започват да стават все по-толеранти и да възприемат опазването на околната среда като нещо, с което трябва да се съобразяват.
Предложихме ви различни варианти за еко рекламни материали и сувенири , от които може да се възползвате.
Ето и клипче, с едни от най-разпостранените:

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка