Категории

Безплатен дизайн на тениски на цената на усмивка

Благотворителните кампании са се превърнали в кауза на мнозина.
В обществото, в което живеем, да помагаш на нуждаещ се превръща в манталитет за едни, а за други – пренаситени от човешки грижи, поредния зов за помощ.
Ето защо вече са необходими много повече усилия, колкото до преди години. Организирането на благотворителна кампания е един сложен процес, обвързан с много работа, но и необходимост от различно мислене.
Организациите започват да търсят нови и нови подходи, с които да достигнат по-лесно до обществото.
Ето защо ние искаме да Ви дадем няколко свежи идеи, с които може да организирате една успешна благотворителна инициатива.
Рекламна агенция Призма обявява кампания „Безплатен дизайн на тениски на цената на усмивка“ , чрез която благотворителните организации и НПО-та получават възможност за безплатен дизайн.
От организациите се изисква да подберат модел тениска и да представят каузата, към която биха искали да се включат или да организират сами.
Все повече благотворителни компании на Запад започват да разчитат на популярността на артикула, за да осъществят успешни благотворителни кампании.Оказва се,че един продукт, който не е скъп, носи много повече положителни резултати от други методи.
Представяме Ви нашите идеи как чрез тениски може да осъществите успешна благотворителна кауза.
Веднага щом изберете модел тениска и един от подходите, свържете се с нас – ние ще направим дизайна Ви.
Носи тениска с надпис
безплатен дизайн
Всеки от нас е посещавал или е  бил част от организацията на дадено събитие, в което освен основните рекламни артикули, се поръчват и тениски с лого или приканващ слоган за дадената кауза.
Няма как да отречем, че тази практика е често срещана, не за друго, а просто защото има ефект върху публиката.
Забелязва се,че все по-често се срещат хора по улиците с тениски от фестивали, обучения или благотворителна кауза.
Писхолозите обясняват това много лесно. Дрехите , които хората носят до голяма степен са свързани с тяхната същност и себеусещане – чрез дрехите, ние се опитваме да покажем кои всъщност сме ние. Как се чувстваме вътрешно. Какво харесваме и какво е настроението ни. А когато носим тениска с надпис „ Помогни на…“ , „Подай ръка…“ и прочие, то ние оставяме усещане, че наистина стоим всеически зад дадената кауза.
Ето защо това е един много подходящ пример за това как може чрез тениска със силен слоган, да привлечете хора, които вярват и стоят зад вашата кауза.
Продавай тениски за добра кауза 
Друг срещан начин за набиране на популярност и събиране на средства за дадена кауза, то това е продажбата на тениски.
Тази практика е все по-често използвана от благотворителните дружества. От психологична гледна точка, хората се чувстват по-съпричастни, когато виждат, че се извършва дадена дейност (в случая изработка на тениски за конректната кауза) , за да съберат определени средства,а не просто чакат за помощ.
Ето защо има много по-голяма успеваемост при събития, в които организаторите са се постарали и наистина си личи, че за тях каузата е от огромно значение. Така всеки е наясно,че със закупуването на конкретната тениска, ще отидат N на брой лева за каузата.
безплатен дизайн
Пример за това е кампанията на Леонардо Ди Каприо в защита на опазването на чистота на океаните. В продължение на две седмици се осъществява онлайн разпродажба на тениски, като част от събраните средства  ще бъдат дарени за каузата.
Получи подарък
Напоследък се използва все по-често нов начин за привличане на повече съпричастна аудитория, а именно- при даряване на средства за определан кауза, всеки от дарителите получава благодарствен подарък – тениска със слогана на кампанията.
Ето как с един малък жест, хората съпричастни към вашата кауза ще се почувстват още по-близки до вашата инициатива и ще я популяризират допълнително чрез носенето на тениската на публично място. Част от органзиаторите молят и получителите тениски да се снимат и да изпратят снимка с артикула, така че да споделят с аудиторията как изглеждат доброжелателите.
Типичен пример за това е кампанията на Water.org, които подаряват тениски на всеки помогнал за каузата им за опазване на водата .
безплатен дизайн
Светът е голям, благотворителни кампании се организират постоянно. Хората са все по-съпричастни. Ето защо е важно да сме благодарни,че са отделили време и средства за нашата кауза. Жестът поражда жест.

Рекламна агенция Призма
винаги е била и продължава да бъде социално ангажирана. За нас е чест ако успеем да помогнем на поне една добра кауза. Свържете се с нас, за да изработим безплатно вашия дизайн за тениски. Нека помогнем заедно за изграждането на един по- добър свят.
  


РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ АРТИКУЛИ

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка