Категории

Есенни рекламни артикули

Рекламата е важна част от всеки бизнес и корпорация, а добрата стратегия може да доведе до съществена разлика. Както много пъти сме споменавали -рекламните материали са страхотен начин, чрез който да популяризирате бизнеса си. Разбира се, рекламните артикули са различни, така както според предпочитанията на клиентите, то и според сезона.

Всеки един от сезоните се откроява освен със своето специфично време, то и с рекламни артикули, които биват поръчвани.

Предвид, че есента вече трайно се е настанила в нашите домове, то ще Ви представим най-популярните есенни рекламни артикули в бранша.

 

Термочаши

 

Термочашите са много практични и удобни, щом става въпрос за топли и студени напитки. Персонализираните термо чаши с лого или интересно изображение са страхотен начин да впечатлите своите клиенти и партньори. Най- хубавата част е, че може да ги откриете в различни форми, цветове и материали. Не забравяйте, че съществуват на пазара вече и рекламни чаши, специално изработени за храна, което дава още по-голям избор.

 

Чаши за чай и кафе

Есента може би е най- подходящия месец, когато се търсят, поръчват и подаряват чаши и то най- вече за чай. Любимите ни чаши биват в различни размери, цветове, форма и материал. Практичен артикул, който може да се впише в ежедневието на всеки един човек.

 

Яке

Комфортно яке, което Ви предпазва от студа и вятъра е не само практичен подарък, но и идеален рекламен артикул, който може да персонализирате с вашето рекламно послание или лого. Все повече големи компании използват този есенен артикул като подарък към своите служители.

 

Памучни торби

Рекламните памучни торби са идеални за дъждовните есенни дни. Практични, удобни и непромокаеми, те създават сигурност във вашите клиенти, че всичко в торбичката им ще остане на сухо. Какво по- хубаво от това да дадете сигурност на своите клиенти.

 

И не на последно място: чадъри

В дъдждовните есенни дни, едни от най- използваните артикули, които всеки носи със себе си, то това са чадърите. Артикул подходящ за персонализиране и поставяне на вашето рекламно послание. Подарък, подходящ за всеки един от вашите клиенти, партньори и служители. Едва ли някой би отказал елегантен и практичен чадър за дъждовните есенни дни.

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка