Категории

Стъклени бутилки за вода – най-желаният рекламен подарък

Стъклените бутилки за вода отдавна са предпочитан рекламен артикул от редица компании. Бутилките са и универсален рекламен подарък, който освен стилен аксесоар, е и особено практичен продукт. Издръжливи са и оставят наистина трайно впечатление у своите получатели.

В следващите редове обръщаме особено внимание на стъклените бутилки за вода, разглеждаме и техните ползи. Споделяме ви и няколко важни съвета преди направата на покупка на брандирани бутилки за вода.

Ползи от използването на стъклени бутилки за вода

Употребата на бутилки за вода за многократна употреба носи редица ползи, както за потребителите им, така и за компаниите, които залагат на тях в рекламните си кампании.

Удобен, стилен и практичен аксесоар

Бутилките за вода са универсален артикул за брандиране, който може да се използва от всеки. Голяма част от хората биха се зарадвали, ако получат като подарък стъклена бутилка за вода, тъй като тя би им свършила чудесна работа. Всички знаем колко много ползи има честото пиене на вода, а стъклената бутилка може да бъде част от сутрешната тренировка, следобедната разходка в парка, във фитнеса или през целия работен ден в офиса.

Съвременните предложения за стъклени бутилки за вода идват с редица подобрения – непропускливи механизми за затваряне, филтри, удобни дръжки, модерни калъфи и други. На кой тип бутилки ще заложи вашият бранд е въпрос на избор, а колкото до получателите им – те със сигурност ще бъдат много доволни. 

Ограничават използването на пластмаса и рекламират бранда дългосрочно

Рекламните кампании, основани на подаряването на брандирани бутилки, изработени от стъкло, са чудесен начин да напомните как да бъдем по̀ еко мислещи. По този начин подчертавате и вашето специално отношение и грижа към природата, което допълнително повишава репутацията на бранда ви.

Една стъклена бутилка за вода ще изпълнява функциите си не един или два пъти. При правилна грижа и редовно почистване тя може да бъде използвана за вода дори няколко години. Това ще спести покупката и употребата на пластмасови бутилки в пъти. От друга страна – вашата марка ще бъде многократно излагана на показ. 

Какво трябва да знаем, преди да поръчаме стъклени бутилки за вода с нашето лого? 

Следните няколко съвета преди направата на поръчка за брандирани бутилки за вода могат да ви бъдат от полза: 

  • Уверете се, че  бутилките са от стъкло

Много често пластмасовата изработка на бутилките прилича на стъкло. За да не допуснете подобна грешка, прочетете внимателно описанието на продукта или потърсете съдействие от търговеца.

  • Инвестирайте в качествени стъклени бутилки

Пазарът предполага много и различни опции за покупка – ще откриете както бюджетни модели, така такива, изискващи по-голяма инвестиция. За да бъде рекламната ви кампания наистина ефективна, инвестирайте в качествени стъклени шишета за вода. По този начин си гарантирате, че те са водонепропускливи (leak proof), разполагат със здрави и надеждни аксесоари (капачки, калъфи, дръжки и т.н.).

  • Подходящи ли са за съдомиялната? 

Голяма част от съвременните домакинства използват съдомиялни машини у дома. Съобразявайки таргет групата си, следва да определите дали този фактор е от значение, или не. Причината е, че някои стъклени бутилки за вода не е удачно да бъдат почиствани в съдомиялната, за други това не би било проблем.

Как най-често компаниите подаряват стъклените бутилки за вода? 

Бутилките за вода, както и всякакви други рекламни артикули, компаниите подаряват в рамките на различни събития. Такива могат да бъдат например: 

  • Провеждането на игри и томболи – ако организирате онлайн игра или томбола в магазина, офиса и т.н., рекламната бутилка може да бъде подходящ подарък; 
  • При покупка на продукт или комплект от продукти – бутилката за вода може да бъде и много тематичен комплимент към клиента, когато е купил определен продукт или пакет продукти; 
  • Подарък за лоялни клиенти – те са винаги до вас и изискват специални грижи, затова осигурете им такива с модерна брандирана бутилка за вода от стъкло. 

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка