Категории

Tоп 7 рекламни артикули на COPI’S

По време на шестото издание за рекламни материали в България- COPI’S- представихме най- новият ни каталог за сезон 2017- 2018г., включващ богат асортимент от рекламни материали.

Освен календарите –  неуспоримият хит на сезона, сред клиентите и колегите от бранша се откроиха няколко артикула, които заслужават вашето внимание. Без изключение, всеки един от рекламните сувенири по-долу може да бъде използван независимо от индустрията или размера на рекламния бюджет, с който разполага дадена компания.

Ето ги и тях:

Лепящи листчета с нестандартна форма

Лепящите листчета често се приемат като консуматив, но проблема не е в самия артикул, а в неговата изработка! Освен стандартните кубчета, нестандартните форми са напълно възможни на почти същите ценови равнища. Един артикул може да бъде носител на послание освен, чрез отпечатаното лого или слоган, но и със своята форма.

Пример: Вносител и дистрибутор на авточасти

Приложение: Въздействието върху получателите на самозалепващите листчета ще е драстично по- сериозно, ако те са под формата на автомобил.

 

Tоп 7 рекламни артикули

Лепящи листчета с цветен борд

Нестандартните форми на листчетата не са панацея и не мога да заменят изцяло класическите варианти. Друг начин да бъде представен този тип рекламни материали е цветният борд. 

 

топ 7 рекламни артикули

Отличили се сред артикулите бяха и някои от новите модели бележници.

 

Бележник с химикалка и самозалепващи листчета

Стилен, удобен и “мултифункционален” бележник, съчетаващ в себе си 2 размера самозалепващи листчета, цветни индекси, химикалка и разбира се… бележник. Изработен от еко материали, комплектът от имитационна кожа е сред най- новите модели бележници, които освен с практичност, се открояват и с баланс качество – цена.

 

топ 7 рекламни артикули

 

Бележникът органайзер с метален ринг

Бележник органайзер с метален ринг-A6 формат е един от хитовете на сезона. Елегантен и удобен, то той би бил прекрасен подарък по различни поводи за вашите клиенти или партньори. Винтидж изгледът и изкуствената кожа допринасят за елегантността на артикула, която би впечатлила и най- изисканите Ви партньори, ценители на арт продуктите. Обичаме да се шегуваме, че ако Хемингуей беше все още сред нас, то неимовернно би предпочел този бележник-  инспириращ и вдъхващ арт настроение.

 

топ 7 рекламни артикули

 

Живеейки в  света на технологиите, естествено, няма как да не намесим и преносимата външна батерия (power bank), както и поставките за телефон.

Стойките за стена, за зареждане на телефон учудиха масата посетители. Край на ритането на телефона, докато е на земята, за да се зарежда- открихме решение!

Допълнителният плюс при този рекламен артикул е голямата площ, на която се разполага логото Ви, дори с телефон на стойката или без, то печатът е лесно откроим и се забелязва от всички. Артикулът е опакован в подаръчна кутия, което улеснява възможността да го използвате за подарък. Един от артикулите впечатляващ с практичност примесена с иновативност. Бъдете различни и запомнящи се!

Ето го и него! Хитро,а?

топ 7 рекламни артикули

 

 

 

Най-новият модел на стойките за телефон, подходящи за кола, също открояващи се освен с добър дизайн, то и с практичност. Солидната конструкция и силиконовите накрайници за стабилност дават гаранция, че телефонът Ви няма да изпадне докато карате.

Поставя се върху решетките на парното във всяка кола без ограничение. Логото ви ще бъде пред очите на пасажерите и ще бъде неизбежно запомнено. Предлага се в подаръчна кутия.

 

Не на последно място, естествено, се нарежда и соларната преносима батерия от метал с включен кабел за зареждане.

Зарежда се със слънчеви лъчи, което улеснява и допинася за по- голям комфорт при пътуване на дълъг път. Капацитетът на батерията е 4000 mAh, което означава, че може да заредите около 2,5 пъти всеки модерен смартфон. Поличавате и бонус подаръчна кутия.

 Удобство, практичност и елегантност, са едни от думите, описващи най- новият модел соларна батерия. 

топ 7 рекламни артикули

 

 

Това са малка част от рекламните артикули, които Призма представи на изложението COPI’S.

Ако желаете да разгледате и останалите свалете нашия каталог. 

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка