Категории

Рекламни ключодържатели – малко история и топ модели

Кратка история на ключодържателите

Счита се, че Herluf G. Johnson е човекът, стоящ за изобретяването на ключодържателите. През 1920 той произвел първия семпъл и практичен ключодържател. Неговото изобретение допринесло за по-практичното съхранение на ключове, но и също така за развитието на индустрията с рекламни сувенири.
С напредъка на технологиите през средата на 20-ти век производството на пластмасови ключодържатели значително нарастнало.

21 век…

Средностатистическото семейство има между 10 и 20 бр. ключове, независимо дали са за дома, колата, офиса или друго важно място. Тоест голяма част от вашите партньори и клиенти ежедневно боравят  с ключове, които в повечто случаи са закачени на не друго, а ключодържатели.  Ключодържателите са тези малки приспособления, които правят живота ни по-лесен в преноса и съхранението на ключове.Този факт определено е сигнал за всички маркетинг хора, а и не само.

Ключодържателите са разпространен, евтин и атрактивен продукт, който крие в себе си голяма рекламна сила.

 

Ключодържател три в едно

stylus-pen-with-screen-cleaner1

Този модел съчетава в себе си съвременното и класическото. Върха му е снабден със стилус, с който можете да работите с вашия смартфон. Логичен въпрос е, защо ми е стилус, като просто мога с пръсти? Сега се сетете за зимата, когато сте с ръкавици или когато ръцете са ви мокри. 🙂

Метален Ключодържател с фенерче

metalen_kluchodurjatel_fenerche
Стълбищното осветление не работи – имате фенерче на ключодържателя си!

В гаража ви е тъмно – имате фенерче на ключодържателя си!

 

Стилен кожен ключодържател с метален орнамент

kluchodurjatel_metal_koja

Освен практични, те могат бъдат и стилен аксесоар. С лазерно гравиране върху металната част, този рекламен ключодържател става атрактивен и елегантен.

 

Ключодържател нивелир

kluchodurjatel-nivelir

Почти сигурно е, че този ключодържател няма да бъдат използван многократно като нивелир. Въпреки това той е атрактивен и изключително подходящ за строителни и проектантски компании.

 

Ключодържатели с доминг и неограничени възможности за дизайн

banner-key-rings-en

 

Когато няма ключодържател, който напълно да пасва на дадена компания, на помощ идват персонализираните решения. Сравнително малките минимални количества от 100 бр. в комбинация с добра цена и неограничени възможности за индивидуализиране, често ги правят предпочитан вариант.

Интересен факт за завършек

Най-голямата колекция от ключодържатели е на американеца Brent Dixon. Тя наброява 41 418 броя неповтарящи се ключодържатели.

nai-golqmata-kolekcia-kliuchodyrjateli

Ако тази публикация ви допада и смятате, че е информативна, помогнете тя да достигне до повече потребители. Харесайте и споделете!

 

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка