Категории

Рекламни тениски- 7 стъпки за успешна кампания

Рекламни тениски - 7 стъпки за успешна кампания

Рекламни тениски?! – пътят към успеха!

С наближаването на дадено изложение или събитие всяка компания започва да обмисля варианти, за да рекламира продуктите си. Рекламните материали са много и различни, изборът е голям.

Защо да изберем рекламни тениски?

Това е облеклото, което всеки един от нас притежава поне в един-два или няколко екземпляра в гардероба си. Освен функционална и удобна, тениската може да се комбинира по много начини, а и за разлика от тефтерите и химикалите, може да опазим по-добре.

Функционалността й е неоспорима.Освен за конкретното събитие, тя остава и за напред в гардероба на всеки един от нас. Колко от вас имат рекламни тениски на различни компании? Разбира се , никой не ги носи всеки ден, но се случва.Носейки я, то ние несъзнателно рекламираме даден бранд, което в нашия случай е идеално.Както се казва- няма лоша реклама или закъсняла.

До тук добре, избрали сме да представим бизнеса си и да го популяризираме чрез рекламни тениски.

Време е и за 7те стъпки:

Стъпка 1 – Поставете си точни и ясни цели

Преди  да се втурнете в поръчването на каквито и да е тениски, е необходимо  сами за себе си да определите целите на вашата кампания,какво искате да постигнете,какъв ще бъде вашият бюджет,колко рекламни тениски са ви необходими,изгответе си план.

Кампания рекламни тениски

Най- лесно ще е ако отговорите на следните въпроси:

За какво точно ви трябват рекламните материали?

Дали е за предстоящо изложение, семинар, обучение, за откриване на вашата нова компания, за празник или подарък за корпоративните ви клиенти и партньори. Кой ще е крайният потребител на тениските? Кого искате да спечелите?

Веднъж щом изясните този въпрос, то тогава преминавате към следващия.Какъв е вашият бюджет, колко може да отделите като сума, броят хора – спрямо това към кого е насочен самия рекламен подарък.

Какво искате да постигнете с тези рекламни тениски. Дали желаете да популяризирате своя бранд, да благодарите на клиентите си или да спечелите нови. Спрямо целта ще можете да прецените и кое ще бъде най-добре за вас самите.

Стъпка 2 – Проучете и намерете най-добрата рекламна агенция

Задължително проучете различните фирми, агенции, които извършват печат върху тениски.Ако за вас е важно продуктът да е качествен, не изпускайте проучването на пазара в този бранш.Ако нямате време, въпрос на късмет ще да е.

Как може да прецените дали една компания е подходяща, за да изпълни вашите цели и идеи?

За най-сигурно потърсете повече информация в сайта на компанията, от колко време е в бизнеса, прегледайте партньорите й, както и портфолиото. Чрез портфолиото най-добре може да прецените дали вашите идеи са сходни с начина на работа на рекламната агенция. Разгледайте списъка от партньори и на кои големи фирми са представители.Важно в този бранш е и наличието на собствена печатна база.Това осигурява допълнителен компфорт и бързина за изпълняване на поръчката.

Колкото от по-отдавна е дадена компания и на колкото по-големи и известни компании са представители, това неимоверно говори за качество и прецизност на работа.

Така например Призма е официален представител за България на TH Clothes – рекламни тениски и текстил с най-добро съотношение цена/качество. TH Clothes притежава сертификат за качество, което говори за професионализъм от високо качество. Наличието на собствена печатна база добавя още плюсове към оценката ни за Призма.

След намирането на подходяща агенция, която да се погрижи за  вашите нужди е време да преминете и през останалите стъпки на успешна кампания.

Стъпка 3: Изберете най-добрият дизайн, спрямо целите си

Както знаем външния вид продава, така че най-важно е да изберете дизайн за вашата рекламна тениска.

Ако не желаете да сложите собственото си лого или идеята ви е друга, то в по-голямата част от  рекламните агенции може да откриете дизайнер, който да ви помогне с идеи.

Следвайте съветите на професионалистите.Понякога си мислим, че знаем всичко, но е важно и да се вслушваме и в чуждите съвети.(от време на време).

Ако предварително сте решили каква да е щампата, то важно е да определите колко голяма трябва да бъде и къде да се постави. Това е от ключово значение при ценообразуването.( стъпка, която ще разгледаме малко по-надолу).

След като е уточнено всичко около щампата, следва да се вземе решение и за самата тениска – какъв модел; каква материя да е; какъв грамаж.

За масови събития ви препоръчвам тениските Luanda,мъжки вариант, или Sofia, женският вариант. Изработени са от 100% памук и са изключително качествени. Грамажът също е подходящ- 150 гр., а цената отговаря на съотношение качество- материя.

За по-малки събития, като обучения и семинари, добър избор е тениски Ankara, отново 100% памук,с грамаж 190 гр.За униформи, повечето компании предпочитат мъжкия вариант на тениска Adam и женския  вариант Eve с яки. 
Бели рекламни тениски

Ето как, когато имаме ясна идея е много по-лесно да преценим и какъв вид рекламна тениска би ни послужила за нашите цели. Преминаваме към следваща стъпка.

4- Проверете качеството на продукта преди да поръчате

Част от добрите рекламни агенции предлагат мостри, това е възможност да се убедите в качеството на продукта.

Не изпускайте тази стъпка,защото чрез този рекламен материал вие представяте себе си и вашата компания.

В агенция Призма след направа на поръчка , получавате визуализация на желания от вас артикул и веднага щом одобрите самия дизайн, то започва и самото изработване. Не забравяйте,че именно чрез подходящ външен вид положителния резултат и при вас ще е на лице- не изпускайте да се подсигурите.

Стъпка номер 5: Изберете най-добрата цена, на база качество

До тук дизайнът и качеството отговарят на изискванията ви, следва да проверите за цената, за да прецените дали има релевантна взаимовръзка между цена и качество. Препоръчвам ви да изберете качеството за сметка на това да спестите от бюджета си.

Нека вземем за пример тениските на TH ( припомням,че тениските имат международен сертификат за качество), която в нашия случай ще струва 2,97 лв/бр – при поръчка от 100 бр, цената ще е над 300 лв. Ако сравним този вид с тениски Keya , които струват 2,30 лв/бр – при поръчка от 100 лв, ще трябва да платим около 240 лв.

Разликата освен в цената, която е очевадна, е и в качеството на продукта. Кройката при TH e много естетически издържано,за разлика от модела на Keya. А всички сме наясно,че при закупуването на дреха е и важно да стои и изглежда добре на нас самите. Не бихме искали да рекламираме компанията си с продукт, който на пръв поглед изглежда евтино.

Бели рекламни тениски
Изборът е изцяло ваш, разбира се, но понякога евтиният продукт ни коства повече средства и допълнителни трудности, отколкото малко по-скъпия.Луксът продава в света на бизнеса- колкото по- скъп и луксозен изглежда рекламният ви продукт, толкова клиентите ви ще се чувстват по-специални и доволни.

Запомнете,че доволният клиент води до по-добър бизнес.

Стъпка номер 6 : Поръчайте

Ако всичко до тук отговаря на вашите изисквания- е, време е за поръчка.

Не изпускайте да попитате за  дигитална визуализация на дизайна, за да сте сигурни,че сте разбрани.

В рекламна агенция Призма преди поръчка има практика за изпращане на визуализация за одобрение. Идеята е всички да са доволни и да  се отпечата продукт, който  клиенти да харесат.

Стъпка номер 7: Попитайте за отстъпка на самата доставка
Част от рекламните агенции предлагат безплатен транспорт при поръчка над определена бройка.

Проверете, защото това ще облекчи до някаква степен бюджета ви и може да използвате повече от бюджета за качествен продукт.

Призма осигурява такава при поръчка на артикули над 300 лв без ДДС. Това е нагледен пример как може да спестите от доставка и да отделите парите за нещо стойносто, от което само вие ще имате полза.

Кампания чрез рекламни тениски

Следвайте стъпките и ще се обедите как един напръв поглед досаден процес на проучване може да ви донесе само дивиденти като нови клиенти, по-добра репутация, повече поръчки и голямо бъдеще за вас и вашата компания.

За рекламни материали – КЛИКНЕТЕ ТУК

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка