Категории

Рекламни календари – три предимства

Търсите страхотен рекламен артикул за да популяризирате своя бизнес, но има прекалено много рекламни артикули и не сте наясно кой точно да изберете?

Също така сте притеснени от факта, че химикалките се губят, чашите се чупят, а фризбитата най- често след като са подарени биват дадени на децата, за да си играят с тях. Как може да бъдете сигурни, че бъде виждан всеки ден  и ще бъде полезен за вашите клиенти или партньори? Рекламните календари са перфектна възможност за изграждането на популярността на един бранд. Има толкова много неща, които може да правите с тях, но най- очевадното е, че те напомнят всекидневно на вашите клиенти за Вас и вашия бизнес.

Прочетете какви са предимствата да поръчате рекламни календари за своя бизнес
Винаги има необходимост от календари

рекламни календари

 

 

Календари може да видите във всеки един офис, дом, училище, магазин – навсякъде, където се огледате.

Когато популяризирате своят бизнес, представянето е от значение.

Хората се нуждаят от календари, за да органзиират времето си, понякого дори 2-3 на брой не са достатъчни за един човек. Просто помислете за всички срещи, уговорки и рождени дни, които трябва да помни всеки един от нас- невъзможно е без календар. Популяризирането на бизнеса с рекламни календари е полезно както за вашия бизнес, то и за вашите клиенти. Принтирайте логото и слогана си на календар. Може дори да сложите вашия телефонен номер, адрес, уебсайт на календар. ( Според някои пороучвания календарите са по- добри за бранда, в сравнение с бизнес картите).

Рекламните календари могат да бъдат забавни

 

рекламни календари

Може да бъдете много креативни при измислянето на дизайна на вашия календар. Някои бизнеси изскачат със страхотни идеи, базирани на тяхната индустрия.

Така например ветеринарен лекар може да сподели сладки снимки на животни, различни за всеки месец. Озеленителните компании могат да добавят снимки на свои проекти, осъществени през различните сезони. Форографите могат да използват свои лични снимки.

Може да добавите на рекламния календар и предимствата на вашия бизнес.

Забавлявайте си измислянето на дизайна, това при всички случаи ще допринесе за по-голяма оригиналност.

Поръчка на рекламен календар - лесно и бързо 

За поръчката на рекламен календар е необходимо единствено да изпратите своя дизайн на любимата си рекламна агенция. Много компании в бизнеса предлагат и онлайн гид, благодарение, на което е много по-лесно да изградите своя дизайн. Изберете най-добрата опция къде точно да се окачва вашия календар или какъв модел да бъде. Последната стъпка включва поръчването на артикула.

 

Ето няколко страхотни съвета ако желаете да поръчате рекламен календар

рекламни календари

 

 

  • Оставете определен брой календари за вашите любими клиенти
  • Изпратете календари на своите клиенти по време на празниците, в знак на благодарност за тяхната лоялност
  • Занесете няколко на вашите бизнес- съседи в сградата
  • Раздайте календари на някой фестивал, бизнес изложения и други

 

 

 

Повечето бизнеси вече са осъзнали, че календарите до голяма степен вършат тежката работа в света на бизнеса.

Когато имаш определен бюджет и искаш да отделиш част за реклама и маркетинг- календарите са чудесен вариант за това. Те са практични, креативни, достъпни и трайни.

Когато се замислите за всички предимства на рекламните календари, как да не си поръчате?

Започнете да мислите за дизайна още от сега, за да имате достатъчно време да ги поръчате и изпратите на своите клиенти преди празниците.

Разгледайте нашите предложения тук

 

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка