Категории

Рекламни настолни календари

Има няколко много евтини и същевременно високоефективни начини да промотирате бизнеса си. Единият от тях е чрез настолни рекламни календари.

Календарите са необходими на всеки, а всяка календарна година излизат нови, което дава възможност да пробвате нов дизайн и нов начин да привлечете вниманието на вашите клиенти.

При положение, че са необходими за всяка една година, то това означава само едно – компаниите могат да рекламират компанията и продуктите си през цялата година.

Това е една от най- прекрасните и продължителни реклами, използващи се в маркетинг средите.

Рекламните настолни календари, съчетани с бележник, удобни за всеки един човек да запише своите дневни или седмични задължения, срещи, събития и много други. Този рекламен артикул, използван като артикул, може да бъде съчетан с лого или рекламно послание на вашата компания. Прекрасен начин за достигане до повече клиенти, по един деликатен и лесен начин.

Разнообразието от видове, дизайн и цветове, дава възможност на всеки да подбере календар според своите предпочитания, съобразено с естеството на работа на компанията.

Разнообразие

 

рекламни настолни календари

Настолните календари могат да бъдат напечатани според желанието на компанията с лого или рекламно послание, с размер и място на печат- въпрос на лични предпочитания и възможност за брандиране на рекламния артикул.

Естествено освен настолни календари, то същестуват и множество разнообразие на размер и форма- от стенни календари, които могат да бъдат закачени на стената, до календари пирамидки, които отново могат да бъдат разположени на бюровот Ви или на масичката у дома. За да ги направите уникални може да добавите лични снимки, изображения- всичко, което напомня за Вас и вашата компания, а защо не и ваши продукти.

Рекламни настолни календари

Малките календари също са много практични, една част от тях хората носят в портмонетата си, за да отбелязват дадени събития или да проверят датата – да, колкото и да е учудващо, все още има хора разчитащи на календара в портмонето си, вместо на този на телефона си. Към една част от малките рекламни календари се прикрепя магнит, които много лесно и удобно се закрепят за метални части. Често се срещат и календари с термометър и редица други функции и дизайни.

Повечето компании осъзнават какъв плюс и успешна маркетингова стратегия са рекламните календари. Това е и причината през септември- ноември месец, огромен процент от фирмите, да започнат поръчването на рекламни фирмени календари съв своето лого. Рекламните настолни календари, подарени на клиенти или партньори, показват уважение и внимание към получилите. А както знаете, колкото по- оценен се чувства един клиент или партньор, толкова плюсовете са повече и за компанията с рекламните работни календари. От друга страна потребителите изпозлвайки, или виждайки календарите всеки ден – несъзнателно запечатват логото или слогана на компанията. Ето как фирмата Ви да стане разпознаваема.

Рекламни настолни календари

Подпомагат бизнеса и информират

Рекламните работни календари могат да бъдат много удобни и практични, както за вашия персонал, то и за вашите клиенти. Благодарение на календарите, служителите се информират всекидневно, като същевременно могат да организират точно и кратко процеса на работа. Използването им като организатори помага на служителите да изпълняват задачите си на работа и да следват стриктно графика.

Настолните рекламни календари са лесен начин за промотиране на вашия бранд, но и същевременно могат да олеснят работата на всеки един служител, което от своя страна води до повече продуктивност и повече приходи за компанията. Поръчайте календар и изпробвайте стратегията!

 Ето тук може да разгледате и нашите календари:

НАСТОЛНИ КАЛЕНДАРИ

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка