Категории

Fidget spinner – как вашият бизнес да спечели от манията

фиджет спинер

 Фиджет Спинер ( на англ. Fidget Spinner  )  са най-новият хит както сред малки, така и сред големи.

Може да ги използвате както за намаляване на стреса и за забавление, то и  като рекламен артикул, за да популяризирате бизнеса си.

фиджет спинер

 

Поява и история

Фиджет спинери или наричани още хенд спинери, се появяват още през 90те години на миналия век, но едва днес, те стават популярни в цял свят.Появата на най-популярната играчка в света за 2017 година, е съвсем случайна.

Катрин Хетингър е откривателят на Fidget Spinner, жена страдаща от  автоимунно заболяване, опитваща се да пребори симптомите на  болестта си. Оказва се, че  благодарение на изобретението стресът в живота й намалява, а тя самата става много по-продуктивна, въпреки затрудненията.

Години по-късно, през декември 2016 година,  Джемс Флап публикува статия във Форбс, в която пише за ” играчките- хит на 2017 г, които трябва да са задължителни във всеки офис” – в статията той описва  положителните ефекти от изпозването на spinner-ите – намаляване на стреса и увеличаване на продуктивността.

Само за месец играчката започва да набира популярност.

През март месец известни гейм влогъри започват да разпостраняват видеа, в които показват различните трикове, които могат да се правят с новата играчка. Феновете – деца, дори и възрастни са прехласнати по новия хит. До  началото на май месец, в Амазон и популярни сайтове за игри и техники, продажбите на Fidget spinner се увеличават значително.

Пазарът гърми. Из цял свят се обменят нови трикове, оферти, снимки и видеа.

В края на месец май, бумът от  фенове наброява толкова огромно число, че в големи компании в Китай, произвеждащи смартфони и аксесоари, пренасочват задачите си и започват да произвеждат само спинери.

Стига се до там, че компаниите измислят нови приложения, с които да задържат вниманието още повече на феновете.Така на пример Ketchapp- френски производител на видео игри измислят приложение- spinner- което за момента е свалено от повече от 7 милиона за последните две седмици.

Психолозите са на различни мнения- дали Fidget Spinner-ите помагат за стреса, или са чисто и  просто поредната играчка, по която цял свят се прехластва.

Обсъжданията продължават, но въпреки това е факт, че редица известни компании закупуват спинери за своите служители, клиенти и партньори. 

Tе откриват,че това е един прекрасен и евтин начин да намалят стреса на работното място.Служителите им стават по-продуктивни, а това води до по-голяма печалба за компаниите.

 

Ако до преди в големите компании се създаваха кътове за почивка- игрални зали, фитнеси, а в някои държави дори стаи пригодени за обедна дрямка- то вече не е необходимо да се влагат толкова средства- закупуването на Fidget Spinner е повече от достатъчно, а ефектът е неуспорим.

 Плюсове и ползи за всяка компанията
  •  намаляване на стреса и увеличаване на продуктивността

Във все повече компании се наблюдава използването на спинъри като ефективен метод за намаляване на стреса – прилаган и одобрен от масата собственици. Ниска цена- неуспорим  ефект.

  • промотиране на бранда

 

Иновативен начин за промотирате на бранда чрез лого върху spinner-и.

Или както се казва – Catch the wave – ( пр: “Хвани вълната). Това е техника прилагана от специалистите в бранд маркетинга-  използването на популярността на моди, брандове или в случая – игра за разтоварване.

Не се колебайте, брандирайте свои собствени спинери, раздайте ги на своите колеги, подарете ги на своите клиенти или партньори.

Един рекламен артикул, който е на ниска цена, но има голямо влияние през тази година със своята популярност.

Брандирането на химикалки, тениски – винаги ще бъде на мода и ще има ефект, но защо не опитате нещо ново – изненадайте служителите, партньорите и клиентите си с една игра, която не само ще им бъде полезна и актуална, но и ще бъде с вашето лого. Съзнателно или не, потребителите на играта ще промотират вашия бранд.

Може да изберете подходящ цвят, спрямо вашето лого , или лично предпочитание, както и  материали, от които искате да бъде изработен.

А на нас ни остава само да ви помогнем и да брандираме това, което желаете.

 

Съвети как да подберете най-подходящия спинер, за да брандирате своето лого:

 

  1. Изберете материал, те варират между :
  •  пластмасов
  •   фосферираащ
  •  метален
  •  алуминиев  и други ( по-горе са описани най-популярните)

 

  1. Изберете цвят
  • много и различни, дори може да подберете шарени и светещи

Спрямо целите си и естеството на работа, изборът варира, като може да изберете по-забавни ако вашите потребители са деца или не толкова анимирани – ако общувате повече с възрастни. При всички случаи тук става въпрос за играчка, така че не се притеснявайте да експериментирате

 

  1. Поръчайте на едро

В почти всеки български сайт или компания занимаващи се с продажба на продукти може да откриете spinner hand, но масово се продават единични бройки, изберете правилното място и поръчайте на едро – излиза по-изгодно и ще имате по-голям избор.

 

 

Това е цената за един артикул в известен български онлайн магазин.

Поръчайте spinner-ите от нас, а ние ще брандираме вашето лого.

Рекламните артикули на едро винаги са по-добрия избор. 

Spinner-ите на Рекламна агенция призма 

Ако искате да използвате играчката за популяризиране на вашия бранд, поръчайте на едро. Може да изберете сами как да изглежда вашия продукт, за да сте сигурни,че е това от което имате нужда. Не пропускайте да се възползвате от новия хит и да изненадате всички с иновативното си мислене.

Fidget spinner са най- новият хит завладял целия свят. Възползвайте се  от популярността му и извлечете полза както за себе си- за да успокоите нервите си, така  и за вашия бизнес- промотирайте бранда си по- забавен и иновативен начин.

Топ публикации

Абонамент

Абонирайте се за нашия бюлетин и разбирайте първи новите ни промоции и актуални събития.

Subscription Form

Количка